1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1209019

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26

T T: Nej, jag trodde inte heller att matchbilden skulle bli så här. Absolut inte. Men förhoppningsvis kan en sådan här seger göra att det kommer släppa och lossna lite framöver när vi pratar om bortaplan.
Men när jag tänker efter gäller detta även på hemmaplan. Släpp lös och visa vilka som bestämmer i E.On Arena. Våga under kontroll. Ha roligt. Åk rejält med griller. Aggresivitet. Rejält spel. Rakt och enkelt.

Då är jag övertygad om att vi slipper kvalserien.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26
En sån här seger var nog det bästa man kunde önska sig i dagsläget. Totalt tillbakapressade under sisådär 55/60 minuter, men med frenesi, tålamod, röta och en fantastisk målvakt lyckas man stå emot.
När PP:t kom där i 3:e var jag helt säker på att man skulle sätta dit den. Det var liksom en sån match som man känner igen allt för väl från den andra sidan.

Helt underbart. Såna här segrar går inte att värdera. Åka ner som jumbo utan bortaseger, möta tabellettan och nolla dom. Rida ut f e m BP! Och nyttja 50% av sina egna!
Jag kan inte annat än buga utav helvete. Det här kan mycket väl vara vändningen. Den som, i jävligt första hand, tar oss ur kvalseriegreppet.

Och jumboplatsen är åter där den hör hemma. Minns att modoliderna hånade oss när Zäta drog och undrade vad vi skulle göra 'utan vår spelare'. Den frågan behöver man knappast ställa tebaks. 8/9 med Foppa på isen, 1/6 utan. Trots att man mötte SSK och Rögle. Eller, hm...det var det där med stenar och glashus, ja.
Nåväl. Man ska alltid passa på att vara skadeglad när man kan. Jag vet att det så klart blir SM-guld till Modo i slutändan, men vi kan ju alltid njuta av de sista skälvande sekunderna vi har i förarsätet.

Ah. Ge mig fler matcher nu, så fort som möjligt. Jag vet inte om ni tänkt på det, men: Hockey är en underbar sport!
Kommentera