1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581467 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1209176

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att acceptera ett hockeyforum för vad ett hockeyforum är, en mötesplats där vem som helst kan kommentera vad som helst så länge det är inom ramarna för vad som är tillåtet. En säsong som denna är det mer eller mindre oundvikligt att det blir många upprörda inlägg. Vad som sedan är ”nyanserat” eller inte är helt subjektivt.

Det verkar som att vissa vill göra en direkt koppling mellan hockeysnack och läktaren i Eon Arena. Jag tycker inte det är särskilt relevant. Varför skulle det vara fegt att inte köra med plakat och avgångsramsor på läktarn om man skriver "avgå" på nätet? En anledning till att folk inte unisont skriker ”Avgå Challe!” matcherna igenom kan vara att många får utlopp för sina mörkaste känslor här, och det är väl bättre det i så fall? Eller att man vill göra allt för att stötta laget under match och det är väl också bra? Själv har jag aldrig varit i närheten lika gnällig på läktarn som framför tvn. Ingenting konstigt med det. Av alla hundratals matcher jag har sett live så tycker jag dock generellt att gnället på läktarn ofta är i minst samma skala som gnället på nätet, och då pratar jag alltså inte främst om klacken utan om alla andra, sätt dig på sittplats så hör du nog att det muttras och skälls ganska mycket där med. Inget konsigt med det heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26

RocknRolf2: Nu var diskussionen snarare en fråga om huruvida hockeyforumet svarade upp som mätverktyg för att likställas med den allmänna oponionen bland supporterskaran. Att accptera forumet för vad det är så klart något annat. Det har i alla fall inte jag några bekymmer med. Då skulle jag radera mer.

Sedan så tycker jag självfallet att det är tuffare att gå fram till någon och berätta att man tycker att personen ska avgå än att skriva det anonymt på nätet. Det borde väl de flesta tycka?

Att ta protester till läktaren är att ta sina åsikter till ett ställe där de kan bli hörda. Är man inte villig att det steget så anser i alla fall jag att det där riktiga engagemanget för klubben saknas.

Eller så känner man kanske att ens argument på nätet inte skulle hålla i ett verkligt sammanhang.

Kommentera