1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1209307

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26
JimmyH: Vissa säger "majoriteten utanför hockeysnack vill att Challe ska stanna" och vissa säger tvärtom. Jag tycker väl att hockeysnack någorlunda borde spegla den "allmänna opinionen", eller är vi som skriver mycket här så inrutade i vår egen lilla värld?

Det är en del som verkar ha svårt med att mycket som skrivs inte direkt är underlag för diskussion. Därför tycker jag det kan vara motiverat att påminna om vad det hela handlar om, ett hockeyforum. Varken mer eller mindre. Vill du bli kvitt ångestfloden efter matcher som Rögle hemma eller en hel katastrofal höstsäsong så får ni moderatorer på forumet nog ta en diskussion om vad som ska gälla och framföra den till alla skribenter.

”Att ta protester till läktaren är att ta sina åsikter till ett ställe där de kan bli hörda. Är man inte villig att det steget så anser i alla fall jag att det där riktiga engagemanget för klubben saknas.”

Jasså? Först och främst så är det väl några som hör åsikterna här, eller räknas inte dem som läser forumet? Men som du vrider på det, att det slutgiltigen handlar om att framföra åsikterna till klubben så kan vi väl lika gärna stänga ner hockeysnack och istället öppna ett direktformulär till Tomas Johanssons mailinkorg. De flesta som är engagerade i Timrås öden har väl mer eller mindre åsikter om det mesta: värvningar, laguttagningar, tränare, sportchefer, arenan etc, men enligt din synvinkel så skulle alltså alla dessa, som t ex inte vill att Challe ska sitta kvar men av olika anledningar inte brölar det på match alltså inte ha det ”riktiga engagemanget”? Man kanske helt enkelt bara vill fokusera på matchen när man väl är på plats?

”Eller så känner man kanske att ens argument på nätet inte skulle hålla i ett verkligt sammanhang.”

Du låter som en tvättäkta nätskeptiker. ”IRL” är ett jävligt skumt sätt att uttrycka sig på. Internet ÄR verkligheten. Internet har alltid varit verklighet och Internet kommer alltid att vara verklighet. Argument som framförs på nätet är inte mindre giltiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26

RocknRolf2: Äh, du överanalyserar det jag skriver. Det är inget fel att vädra sina åsikter här. Vare sig de är positiva eller negativa. Jag har inget emot forumet som sådant.

Men när det gäller att visa engagemang för att nå förändring så är det här fel ställe att skrika på tycker jag. Men man måste ju inte vilja nå det. Vissa nöjer sig med att skriva avgå här och sedan inte göra mer än så och det är helt okej.

Men ska man titta på hela supporterskaran så är det oroväckande att så få visar det större engagemanget och står på barrikaden och kräver bättring. Timrå IK är trots allt inte bara en klubbledning. Timrå IK är oss allihop och det är klubbledningen som jobbar för oss och inte tvärtom. 

Så om hockeysnack som det sett ut nu står för den allmänna supporteropinionen så är vi en väldigt handlingsförlamad supporterskara.

Kommentera