1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1209988

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
The great one:
Nja det är dj,,, lätt att att vara king när man står vid sidan av. Men vad jag vill säga att det är förbannat svårt att vara där, och den som inte vart där i båset, planeringen osv borde vara lite snällare i sina uttalande.

Challe kanske inte är den super tränaren vi förtjänar, men nu är han där och borde få det stöd han är värd.

För fa,, var positiv, det smittar tyvärr......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
Ujujuj. Detta måste verkligen bli den sista wirren för ikväll, liksom det sista inlägget. Risken är annars att jag kommer finn-böla framför datorn i mina fillingar, och försöka få alla att förstå hur mycket jag älskar dom, fast inte bara för att jag är full.

Inför HV-matchen såg jag en femling framför mig. Alltså, fem matcher. HV borta, LHC & Byrnäs hemma, sen FBK och Arsel HC borta. Ett jävligt tufft schema, onekligen. Jag kunde på förhand endast se tre rimliga pinnar (Brynäs hemma, även om allt förnuft säger kryss i den matchen).

Nu har vi avverkat de två svåraste, och inkasserat 6 poäng. Det är löjligt starkt jobbat. Inte nog med dom poängen, det höjer också vårt självförtroende, spel och möjligheter att rida vidare på kommande matcher.

Brynäs i nästa omgång är en potentiell vågbrytare. Till fajten går vi in med alla hockeytyckares favvoord nr 1: momentum. Vi har knäckt serieledarna på bortaplan, och tagit en drypsäker trea mot seriens formstarkaste lag. Självförtroendet är förmodligen så nära topp det kan vara. Eller bör i a f vara det. Brynäs kan spöka sig hur mycket dom vill. Defensiv-/gnetspela tills korna går hem: det bör inte spela någon roll.

Eller, sorry Huge: Brynäs spelar så klart offensivt. Det är bara utdelningen som saknas. Anförda av Kahnberg, den offensivaste av offensiva brynäsare som inte värvats för att göra mål, kommer man i våg efter våg mot motståndarkassen.

Dagens seger var snuskigt viktig. Såväl poängen som sättet den togs på. Låt oss hoppas att detta rus varar länge, länge. Eller i a f ett par dagar längre än vad herr Lagga lär hänga kvar.

Putell på sig, timråvänner!
Kommentera