1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582181 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1209999

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
Ujujuj. Detta måste verkligen bli den sista wirren för ikväll, liksom det sista inlägget. Risken är annars att jag kommer finn-böla framför datorn i mina fillingar, och försöka få alla att förstå hur mycket jag älskar dom, fast inte bara för att jag är full.

Inför HV-matchen såg jag en femling framför mig. Alltså, fem matcher. HV borta, LHC & Byrnäs hemma, sen FBK och Arsel HC borta. Ett jävligt tufft schema, onekligen. Jag kunde på förhand endast se tre rimliga pinnar (Brynäs hemma, även om allt förnuft säger kryss i den matchen).

Nu har vi avverkat de två svåraste, och inkasserat 6 poäng. Det är löjligt starkt jobbat. Inte nog med dom poängen, det höjer också vårt självförtroende, spel och möjligheter att rida vidare på kommande matcher.

Brynäs i nästa omgång är en potentiell vågbrytare. Till fajten går vi in med alla hockeytyckares favvoord nr 1: momentum. Vi har knäckt serieledarna på bortaplan, och tagit en drypsäker trea mot seriens formstarkaste lag. Självförtroendet är förmodligen så nära topp det kan vara. Eller bör i a f vara det. Brynäs kan spöka sig hur mycket dom vill. Defensiv-/gnetspela tills korna går hem: det bör inte spela någon roll.

Eller, sorry Huge: Brynäs spelar så klart offensivt. Det är bara utdelningen som saknas. Anförda av Kahnberg, den offensivaste av offensiva brynäsare som inte värvats för att göra mål, kommer man i våg efter våg mot motståndarkassen.

Dagens seger var snuskigt viktig. Såväl poängen som sättet den togs på. Låt oss hoppas att detta rus varar länge, länge. Eller i a f ett par dagar längre än vad herr Lagga lär hänga kvar.

Putell på sig, timråvänner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
Bragd-Birger: Bra skrivet - Hälsa Lagga!
Kommentera