1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581453 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1211076

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01

Jag tycker nog att vi får vara nöjda med oavgjort. Första perioden klart till Brynäs. Tyvärr är det alldeles för ofta den här säsongen där laget inte drar fördelar av hemmaplan. Ut och kör, som laget gjorde i andra perioden. Nu gav vi ett handikapp, igen.
Andra perioden var riktigt bra. Hög forechecking och mycket skridskor. Som laget ska spela jämnt.
Tredje perioden var ett ställningskrig med lite fördel Timrå.

Men, utan Sonnenberg i laget är som ett HV utan Davidsson, typ. Lägg därtill att Gabbe var borta som varit ruskigt jädra bra, som är en av de absolut viktigaste kuggarna i detta lag, ja då kan jag köpa 3-3 idag.

Anger Anger Anger, vad skola Challe göra med den mannen? Slöseri med ekonomiska resurser skulle jag vilja påstå. Karlsson hoppas jag kommer upp en bit i sitt spel. Riktigt dålig idag, dock lite förlåten p.g.a. hans långtidsskada. Annars är kedjan med Lander, MPS och Meunier kvällens bästa. De skapar chanser, synd att de inte får trycka dit något mål.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01
250kg kärlek: "Anger Anger Anger, vad skola Challe göra med den mannen? Slöseri med ekonomiska resurser skulle jag vilja påstå"

Ja du. Challe kan nog inte göra så mycket, bollen ligger hos Linkan. Jag brukar sällan eller aldrig skriva ngt negativt om laget, men nu är det nog.

Vill Anger verkligen spela för Timrå? Vill Anger verkligen ha pucken? Anger har nu provats i alla möjliga kedjor, men hans insats är f.n. pinsam att se.

Nä Linkan. Du måste nog aggera nu. Anger måste bort, han tillför absolut ingenting!!! Men vilket lag vill ha honom?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01
250kg kärlek:
Inget lätt beslut att ta för Challe att ställa över Anger då har den lön han har.
Han är ju här för att leverera också gör han inte det i den utsträckning som förväntas, vad göras frågas kom.
Kommentera