1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581470 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1211202

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01
250kg kärlek: "Anger Anger Anger, vad skola Challe göra med den mannen? Slöseri med ekonomiska resurser skulle jag vilja påstå"

Ja du. Challe kan nog inte göra så mycket, bollen ligger hos Linkan. Jag brukar sällan eller aldrig skriva ngt negativt om laget, men nu är det nog.

Vill Anger verkligen spela för Timrå? Vill Anger verkligen ha pucken? Anger har nu provats i alla möjliga kedjor, men hans insats är f.n. pinsam att se.

Nä Linkan. Du måste nog aggera nu. Anger måste bort, han tillför absolut ingenting!!! Men vilket lag vill ha honom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01

Tikinmyheart: Tyvärr är det som du säger. Anger har fått sina chanser, händer inget drastiskt från hans sida innan uppehållet så är frågan om han inte spelat sin sista match för klubben. Även om jag fick indikationer så sent som igår att Bremberg inte är helt avskriven (och är det så förmodar jag att det skulle kunna vara aktuellt nästa år med tanke på skatteregler) så måste Anger vilja spela hockey. Det lär finnas fler spelare som för en bråkdel av Angers ersättning kan sätta fram klubban på Brembergs smörpass. Känslan att Anger bara glider omkring därute är påtaglig.

När jag nu är inne på kritik så måste jag passa på att ge en känga till Piros också. Även om hans spelstil inte är av den mer speediga modellen så ser han loj ut. Hans bästa insats var hans första match sedan tycker jag att han gått ner sig. Hoppas det är en temporär "svacka" och att han kommer igen. Hans signum enligt dem som sett honom har ju varit hans kämpatakter och att han alltid gör sitt yttersta för laget.

Mattias Karlsson är ett annat kapitel. Jag hoppas jag har fetfel, men jag har en otäck känsla av att han inte kommer bli i närheten så bra som jag fått för mig. Gårdagens insats är kanske inte så mycket att orda om, en lång tids frånvaro var antagligen huvudanledningen till hans bleka insats. Men, när han kan gå för fullt, kommer han att bli så bra som jag tror de flesta räknat med? Jag har en taskig vibb att så inte blir fallet. Tror vi har flera backar i det här laget som när vi summerar året kommer ha visat sig vara bättre än Karlsson.

Det finns ju faktiskt saker som är riktigt bra också. Erixon måste vara det som glädjer mest. Fy f-n vad den mannen har utvecklat sitt spel. 

Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01
Tikinmyheart:


Håller med. Frågan är om Anger verkligen vill vara kvar i klubben? Just nu känns det bara som han spelar av kontraktet. Han har studerandet som prio ett, därefter kommer hockeyn känns det som. Att Anger spelat i landslaget med drygt 20 landskamper känns ju som en stor gåta i dagsläget. Mycket tråkigt att det blev så här. Man var ju riktigt nöjd när han presenterades på första isträningen. Fatta att han gjorde 42 poäng ifjol!

En annan som har det svårt är Mattias Karlsson. Nu har han ju varit borta en längre tid så det kan vara svårt med timingen. Men det man sett av honom även innan skadan har inte varit imponerande. Är det dom stora rinkarna som gör att han inte hänger med? Han kanske passar bättre på liten rink? Han är långt ifrån den store härföraren på backen som han förväntas vara. Man förstår nästan nu att han inte fick chans i Ottawa med tanke på han skridskoåkning.

Men han har även gjort 2-3 riktigt bra matcher också. Bästa var nog i 2:a omgången borta mot Frölunda, då var han bäste back. Förhoppningsvis kommer det lossna längre fram.
Kommentera