1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581447 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1211209

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01

Tikinmyheart: Tyvärr är det som du säger. Anger har fått sina chanser, händer inget drastiskt från hans sida innan uppehållet så är frågan om han inte spelat sin sista match för klubben. Även om jag fick indikationer så sent som igår att Bremberg inte är helt avskriven (och är det så förmodar jag att det skulle kunna vara aktuellt nästa år med tanke på skatteregler) så måste Anger vilja spela hockey. Det lär finnas fler spelare som för en bråkdel av Angers ersättning kan sätta fram klubban på Brembergs smörpass. Känslan att Anger bara glider omkring därute är påtaglig.

När jag nu är inne på kritik så måste jag passa på att ge en känga till Piros också. Även om hans spelstil inte är av den mer speediga modellen så ser han loj ut. Hans bästa insats var hans första match sedan tycker jag att han gått ner sig. Hoppas det är en temporär "svacka" och att han kommer igen. Hans signum enligt dem som sett honom har ju varit hans kämpatakter och att han alltid gör sitt yttersta för laget.

Mattias Karlsson är ett annat kapitel. Jag hoppas jag har fetfel, men jag har en otäck känsla av att han inte kommer bli i närheten så bra som jag fått för mig. Gårdagens insats är kanske inte så mycket att orda om, en lång tids frånvaro var antagligen huvudanledningen till hans bleka insats. Men, när han kan gå för fullt, kommer han att bli så bra som jag tror de flesta räknat med? Jag har en taskig vibb att så inte blir fallet. Tror vi har flera backar i det här laget som när vi summerar året kommer ha visat sig vara bättre än Karlsson.

Det finns ju faktiskt saker som är riktigt bra också. Erixon måste vara det som glädjer mest. Fy f-n vad den mannen har utvecklat sitt spel. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01
250kg kärlek: Som kolan själv säger i intervjun efter matchen så var han trött mot slutet av matchen och nervös i inledningen...det var därför han slog en massa felpass i första !?). Jaja men om han hela tiden haft den insikten och vet att det finns hetare backar i laget så måste man kunna säga till coach att han vill vila i 4-3 mot slutet av matchen. Kommer man från en relativt lång skadefrånvaro så är det fan ok att sitta av den tiden och låta någon hetare spelare avgöra.

Det är tur att två av våra "floppvärvningar" Sonntag och Granath spelar långt över förväntan eftersom kolan har blivit en floppvärvning på riktigt.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2009-12-01
250kg kärlek: Anger har golfklubban som sin favoritklubba, då kan ju inte hockeyn vara nr. 1.
Kommentera