1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1212193

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-12-03
dr-nix: Så är det ju och det är jag fullt medveten om. Men nu är det den här matchen det handlar om och så många idiotiska inlägg som föll här under en par timmars tid är svåra att undgå och än svårare att inte reagera på.

Kan vi hålla upp den här farten och intensiteten så får FHC det jobbigt på lördag. De är kanske det lag som trivs allra sämst i egen zon och ligger vi bara på och checkar som idag så kommer det att ge utdelning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-12-03
Ambroo: Det gäller ju också att Timrå utnyttjar sina lägen under den matchen. Precis som du säger är Frölunda lite halvskabbiga i egen zon. Rätt checkning och effektivitet är väl nyckeln där. Nog om framtiden.

Dagens match blev tillslut rättvis. Även om jag tycker att Timrå borde ha avgjort i 3:e. Vi hade lägen, utan tvekan. Sett över 60 minuter var Timrå absolut det bättre laget. Lite mer effektivitet i PP så hade vi vunnit på full tid.

Anger är en sorglig syn just nu. Man ser honom knappt på isen. En annan spelare som jag tyckte var loj och allmänt dålig i början av matchen var Piros. Men han växte ju längre matchen led. Efter hans förnämliga mål tyckte jag att han var en av de hetare spelarna. Hade också bud på ett andra mål i slutet.

Pääjärvi verkar ha fått upp farten på skrillorna igen. Tyckte att det såg bra ut redan mot Brynäs och han fortsatte idag. Det går i en jävla fart efter kanten.

Oerhört lättad över vinsten. Skogs gjorde en tjurrusning i FBKs zon och pangade in avgörande målet - grymt! Det blev på något vis jävligt rättvist till slut.

Förresten, är det nån som har nån aning om vad Pääjärvi åkte ut för i 3:e? Jag fattade ingenting av den utvisningen.
Kommentera