1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581731 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1212195

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-12-03
Hahl Bundy: Vad tror du jag är då, jag är lika glad som du. Det är bara det att jag tyckte det gick över styr ett tag här i Forumet, hela tiden när det gick illa för Timrå, så var det bara Challes fel, och jag var med jag också stundtals och
tyckte så, men sa samtidigt, att han är ju inte på isen utan i det stora hela så är det ju spelarna som ska uträtta vad dom har kommit överens om innan matchen i samråd med tränarn, men följde inte planen som dom var överens om, utan presterade rent ut sagt som du sägger "piss". Men nu tar vi nya tag, du ska se att fram emot våren då står vi där igen på en slutspelsplats, och kommer säkert att överraska som vanligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-12-03

tik02: Personligen har jag under en längre tid hävdat att ett tränarbyte skulle vara bra. Varför är igentligen för att Challe inte lyckats få ut vad det här laget kan i sina bästa stunder. Det har dessutom, stundtals, sett ut som att Challe inte riktigt sett vad som behöver förändras. Oavsett hur skicklig Challe än må vara kan det faktiskt vara så att han kör fast och har svårt att ta sig ur det. Som det faktiskt såg ut ett tag.

Naturligtvis skulle det vara underbart om laget tar sig igenom denna svacka som laget haft med Challe som coach och att han leder det här laget till något bra. Men jag kommer alltid att anse att det inte hade varit fel att lämna över taktpinnen till någon annan då det såg som sämst ut.

Nu har laget börjat spela som de ska spela. Fart och fläkt på ett relativt kontrollerat sätt. Man har justerat lite i femmorna, t.ex. har Meunier fått en annan roll i laget och vips blev han från att ha varit en ovårdad speedkula en spelare som känns livsfarlig tllsammans med MPS och Lander. Helt plötsligt när vi börjar spela "Timrå-hockey" så fungerar både PP och BP bättre. Det är just det här jag ansåg att Challe missade då vi gång efter annan gick av som förlorare eftersom Challes tänk inte fungerade i praktiken. Nu har laget återgått till det spel det här laget ska spela och plötsligt blåser det ljumma vindar runt laget igen.

Fantastiskt bra match i kväll som vi skulle ha vunnit. Men lagets inställning idag var det bästa på bortaplan den här säsongen. Någon som lade märke till hur jävulskt farligt det blev när Piros fick spela med Corso och Hynning i tredje.

Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-12-03
tik02: Det får vi hoppas!
Men som vi spelar nu behöver vi fortsätta med ett bra tag framöver för att det ska gå vägen.

Det är en tung december men den kan bli riktigt ljus om vi fortsätter så här på bortaplan.
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-12-03
tik02: Brukar du sitta i torktumlaren under matchgenomgångarna eller vadå?
Kommentera