Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1215573

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10

T T: Med tanke på att vi bara fick chans att SPELA hockey i 1 period så får vi vara nöja..

Denna dommare är topp 5  på listan "sämsta dommare jag sett" och jag har sett/spelat många matcher.

RTS: Vi får skylla oss själva till stor del som inte kan lära oss att stänga en match i flera måls ledning, men faktum är att de får väldigt, väldigt god hjälp av Morgan-hej-jag-är-alltså-elitdomare(?)-men-vad-trevligt-Johansson.

De får en högst tveksam straff (ingen straff i mina ögon), Granaths klubba hålls fast i flera sek. i momentet innan som leder till 2-3 och det är en solklar handpassning vid kvitteringen. Sen får vi inte en enda liten tvåa(!) med oss i de två avslutande perioderna, medans de får powerplay på powerplay efter rena skitgrejerna. Spelare krockar, utvisning Timrå IK. Spelare stoppas upp effektivt, utv TIK. Spelare trycks upp mot sarg och spelares klubba hakas upp, utvis..osv...

Jag tycker även att de brister en hel del i coachningen. När vi är slitna och går på kort om folk och dessutom får spela en massa boxplay så måste även spelare som Anger och Starkov få mer istid, men även Pärssinen och absolut Axelsson som åtminstone har en förmåga att trasa sönder motståndarnas spel och det är ack så viktigt när man ska försvara en ledning.

Ok att jag inte hade räknat med nån poäng på förhand, men det här fanns knappast i tankarna heller, iaf inte vid 0-3...