582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1215632

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10
Taurus: & Tgo: Det är ju den här frågeställningen som är intressant!
Alltså, när man leder med 3-0 efter en period hur kan man sedan förlora skotten de två efterföljande med 31-5?!?!?
OM Nygge pratat om att grisa och "spela av" matchen så har han just skänkt bort två poäng! Timrå kan inte spela på det viset, det vet vi väl alla eller?

Skottstatistiken ska man ta med en nypa salt, tycker alltid hemmalaget får fördel där.

Det är domaren som snor 2 pinnar inte laget som förlorar dom. Solklara utvisningar före Luleås första 2 mål, och spelare i målgården på det andra. 20-30sek innan 3-3 får Luleå stå och crosscheck sonny 3-4ggr sen en mycket misstänkt handpassning. Luleå får 5pp + en straff i dom sista perioderna Timrå får inget, spelade verkligen Timrå så mycket fulare?
Inte direkt konstigt att spelarna blir slut när dom bara får försvara och inte får något med sig samt går på kort om folk.