1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581624 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1219545

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
0 poäng klart rättvist denna kväll. Förstafemman patetisk. Lander/PS löjligt saknade. Den gamle Pärssinen likaså. Nylander lika bra som Jens Svensson.

Lindbäck kan sova gott i natt, dock.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Bragd-Birger: Fler backskador - kanske kan låna in nån div 1 back nurå.
Patetiskt är ordet att ersätta MPS o Lander med en div 1 spelare - nu när vi tappat 2 till J-VM så vad gör föreningen.. sänker standarden ännu mer som om den inte redan är dålig.
Föreningen lurar sig sig själv och oss andra med detta oproffsiga uppträdande men finns inga pengar så måste nog Timrå fundera på vilken serie man tillhör egentligen när man inte kan få ut mer av denna trupp.

Jag tycker det ser ut som om grundträningen varit alldeles för dålig inför säsongen och hur mycket har man vilat under juluppehållet?

Men så här har det sett ut mest hela säsongen och att de inte klarar av att spela i 3 perioder måste ju bero på nånting förutom tränarna...

Att stå på hälarna klarar ju vilken div 1 spelare som helst....

Ja, Tack igen då Timrå IK!!
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Bragd-Birger:

Håller helt med!! Detta lag är så förbannat dåligt offensivt!!!! Man kan aldrig spela hockey mer än i en period!!! Kungbacken Karlsson!!!! Vem fan scoutade denna backklippa??? Hur dålig ska Hynning bli innan Challe tar bort honom från första, eller har han nåt specialkontrakt??? Fans bara en forward som ville nåt idag och det är Piros,men det fattas ju helt klart 2-3 Piros i detta lag. Men man väljer att plocka in ytterligare en medelmåtta i stället!!! Det värsta av allt är att dom inte spelar en hockey som är rolig att se på längre!!!!
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28

Bragd-Birger: Vi plockar bort två juniorer ur laget några matcher. Vips så saknar vi helt fart och har en förstfemma som ser ut att gått loss på groggen rejält i julfirandet. Pärssinen har ju varit lika anonym hela säsongen så där går det inte att klaga.

Nylander hade ju varit en bra förstärkning om han varit matchtränad. Att han nu ska gå in och bidra med energi är ju löjligt och Jens Svensson bidrar mer för tillfället. Ser man nylander som en långsiktig förstärkning är det helt rätt, men det ju nu när vi saknar Lander och Pääjärvi vi behöver energin.

Löjligt dålig match av TIK där man inte vann ett kampmoment på hela matchen. Ny streckmatch på onsdag, kan vi ta oss samman då eller faller vi igenom igen?

Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Bragd-Birger: Nu är det i alla fall vetenskapligt bevisat. Det måste vara den enklaste doktorshatten i galaxen att studera fenomenet "trendbrytar-Timrå".

Makalöst otroligt fantastiskt. Det kan inte vara en slump och det kan inte vara detta forum som är så enögt (i alla fall inte i den här frågan):

- Finns det en negativ trend för ett lag som möter Timrå - Då bryts den ovillkorligen
- Finns det en junior som hittills inte gjort ett ES mål så gör han hattrick mot Timrå
- Finns det en fysisk möjlighet att släppa en ledning - Så gör Timrå det
- Finns det en iskall gammal sniper som misslyckats hittills under säsongen - så målar han minst två baljor.

Vi är ett patetiskt losergäng och vi kommer med stor sannolikhet att spela kvalserien i år.

Det håller inte att ge bort alla - ALLA - ALLA JÄVLA PISSPOÄNG - mot bottenkollegor. Fan, SAIK är ju kassa nog att åka ur i år...
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Bragd-Birger: Jag är så jävla förbannad nu så det går inte för mig att skriva nåt vettigt längre, jag lägger ner. Varför kan det inte vara HV, Linköping, Färjestad, vi gör dom här matcherna mot, nej det ska vara lag som man normalt ska slå, usch usch.
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Bragd-Birger: ingen ork,ingen vilja,inget slutspel!Gonatt
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Bragd-Birger: Men den glada Challe kommer att hitta massor av positiva saker i denna match, för inte kommer väl han att köra de gamla flosklerna om "bensinen var slut" vet inte varför vi inte "orkade" mfl mfl floskler.
Kommentera