1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581814 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1219565

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28

Bragd-Birger: Vi plockar bort två juniorer ur laget några matcher. Vips så saknar vi helt fart och har en förstfemma som ser ut att gått loss på groggen rejält i julfirandet. Pärssinen har ju varit lika anonym hela säsongen så där går det inte att klaga.

Nylander hade ju varit en bra förstärkning om han varit matchtränad. Att han nu ska gå in och bidra med energi är ju löjligt och Jens Svensson bidrar mer för tillfället. Ser man nylander som en långsiktig förstärkning är det helt rätt, men det ju nu när vi saknar Lander och Pääjärvi vi behöver energin.

Löjligt dålig match av TIK där man inte vann ett kampmoment på hela matchen. Ny streckmatch på onsdag, kan vi ta oss samman då eller faller vi igenom igen?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Frella: Fallet började redan förra säsongen och ingen gör något för att stoppa det tyvärr.
Vi är oerhört dåliga mot bottenkollegor och det är andra säsongen vi GER bort poäng efter poäng i sådana matcher. Jag anser att allt handlar om inställning och det är Coachen sak att förbereda laget maximalt för match och att de har rätt inställning, man kan tycka att det är upp till spelarna också, visst, men visar de inte rätt fokus ska de bänkas eller markeras på något sätt, och det är bara coacherna som kan göra det. Nu fås det lallas omkring hur som helst bortamatch efter bortamatch utan konsekvens.
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Frella: Nylander är rapp som Mattias Karlsson på valium. Förhoppningsvis kommer han mer och mer. Men, som sagt: hade RR2 varit emot denna värvning hade Linkan fått 58 'AVGÅ!!!1'-oneliners efter de här två matcherna.

Corso har kontrakt en säsong till. Känns...sådär med honom som förstecenter, faktiskt. Han har verkligen inte förmågan att leda ett lag när det behövs. Sen är han bedrövlig i egen zon.

Jens Svensson gjorde inte bort sig i kväll. T o m en sån som Starkov hade ett antal forwards efter sig i prestationsligan denna match.
Herregud.

Nä, nu är det dags att logga ut och göra något vettigt. Något jag f ö tänker göra på onsdag också. Fan! Jag trodde inte man kunde komma tillbaka till the deepest of shit som man vandrade i den första halvan av säsongen. Fel, fel, fel.
Jaja. Bara sisådär 4 matcher kvar innan de som tydligen ska leda laget återvänder.

Skämmes ta mig fan. Och: Hockey är en skitsport!
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2009-12-28
Frella:

Det inte jag kan förstå är varför man inte kan vara först på pucken i försvarszon?? I stället ska man jobba tillbaka den och dra på sig utv
Kommentera