1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581760 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1220945

Sv: Hjärta! Visa hjärta som oss Timrå IK!
Hahl Bundy: Jaha, nu har det startats ANTALET trådar med ganska lika innebörd på bara nån dag...

Kan ju säga som jag alltid uppfattar det här med "kris"

ALLA och med det menar jag ALLA här inne uppfattar inte lagets styrka och potential förens långt in på säsongen.
Om vi går till slutspel. Spelar ingen roll med hur liten marginal som vi går vidare med, men om vi gör det kommer ingen komma ihåg alla de svackor eller hur dåligt vi egentligen spelade. Precis som Modo visade för något år sedan går det inte att igenom försäsongsmatcher ta ut något i förskott och jag förstår att många här inne sett vårat lag som ett topp fem lag eller i alla fall ett topp 8 lag.
Ingen här inne verkar ha några direkt expert kunskaper utan det som kommer ut från allas munnar är mest "Avgå" eller att spelare"håller för dålig klass" Det här är sådant som vi alla bör ha sett i tidigare skede, men den som sett det framför allt är ju Linkan och som laget är nu så tycker jag inte han har tänkt långsiktigt.

Delvis så är ju ett problem att det är våra 91or som bär laget! Om inte Linkan vetat om innan säsongen att våra bästa spelare är våra 91or så har han misslyckats totalt.
Det är nog BARA jag som inte var nöjd med truppen innan säsongen, många lag värvade flertalet spelare mer än Timrå , TROTS att dessa lag inte skulle förlora spelare till JVM och när man dessutom har en slags Skade tradition i Timrå så var de för svagt lag vi ställde upp med redan i början av säsongen, och största problemet är att vi saknar Svenska spelare i bra elitserieklass, en typisk sådan spelare är Gabriel Karlsson, och han har ju varit en av de mer hyllade spelarna.

Laget är byggt på vad man kan kalla svenska junisar och utländska spelare med meriter som i vanlig ordning inte presterar.

Jag kan skriva länge om detta och om alla enskilda individer som inte presterar men i grunden så är anledningen till att det gått trögt för oss den här säsongen att lagbygget helt enkelt är för tunt och för dåligt, man har prioriterat fel och scoutingen måste varit dålig med tanke på spelare som Corso och Karlsson.

Challe har enligt mig inte gjort fel, såvida han inte var den som sa " laget är okej nu och vi behöver inte värva fler spelare" i början av säsongen, vilket han mycket väl kan ha gjort, och då är även han en av anledningarna till att vi inte ligger på slutspelsplats.

Flera pratar om Brynäs, att de inte har något bra lag, jämför oss med dom och ta den här texten som en tanke, jag tror största skillnaden är att dom har ett LAG de har inte vi som det verkar, vi är ett gäng individuella stjärnor som är mätt på hockey blandat med några riktigt bra yngre spelare som inte har förmågan att bära ett helt lag själva, än så länge.

Vad som händer om Erixon Lander och Pääjärvi lämnar oss i sommar, de vill jag inte äns tänka på...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hjärta! Visa hjärta som oss Timrå IK!
Mackelito: Vad som händer om Erixon Lander och Pääjärvi, Lämnar oss i sommar, så finns ett kinesikt ordsprå. "Om du tror du är oersättlig, stoppa handen i ån och ta upp den igen, blir det ett hål i vattnet är du oersättlig".
Kommentera