1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582878 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1221037

Sv: Hjärta! Visa hjärta som oss Timrå IK!
Per HApps: Timrå har svårt att bygga lag med kontinuitet av olika anledningar däribland ekonomin. Varför var inte Timrå med på Somervouri, Granak, Warg, m fl innan säsongen? Här snackar vi om redan etablerade elitseriespelare som valde lag i samma ekonomiska klass typ... Jag menar lättscoutade spelare från ES mäste vara bätttre än okända kort utifrån.

Timrå spelar idag en omodern hockey och saknar special teams åtminstone i PP. Vi har gått från att vara skridskostarka till stillastående styrspel a la Lasse Falk och vad beror det på? Spelidé, kondition, spelarkvaliteten, tränare...

Vi ligger långt ned i tabellen, i statistiken över PP & BP och vi är inne i omg 35 elr nåt.. Mindre publik beror inte bara på lågkonjunkturen...

Jag är rädd för att det som krävs för att klara detta är en kvalitetshöjning på spelarsidan. Men finns inga pengar så får vi nog hoppas att laget och tränarna lyfter sig markant de sista 20 matcherna.

Det måste till en förändring i organisationen snarast.
Tar vi lag som luleå, Brynäs och SAIK så insåg dom tidigt att utgifter för spelare inte skulle skäras ned i samma omfattning som Timrå gjort dels beroende på att de har en fungerande juniorverksamhet som fungerar bätrre än Timrås. Det är bara att titta på sluttabellen i J-20.

Jag är orolig över Timrå IK:s framtid hoppas dom bevisar att jag har fel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hjärta! Visa hjärta som oss Timrå IK!
sarg ut: Ja det är sant, delar oron över föreningen i stort....Juniorsatsningen är inte värd namnet! Bagarn skulle fått det kontrakt man ville ge Sanny. Självklart skulle Sund haft kontrakt. Ja Warg o Månsson skulle definitivt vara en bra investering oxå!

Hur ligger föreningen med T-j, och Linkan i spetsen till inför nästa säsong? Den här är jobbig, nästa blir ännu värre om man inte inser allvaret.

Tyvärr är det många i föreningen/Laget som måste bytas ut, det är allsvensk klass på det mesta.

Gör nått nu!
Kommentera

Sv: Hjärta! Visa hjärta som oss Timrå IK!
sarg ut: Håller med dig där, och mitt inlägg har samma grundtanke, vi har värvat fel spelare kortfattat, eller misslyckats med att värva rätt om det kanske är mer korrekt.
Kommentera