1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1226166

Sv: Styrelsmöte i eftermiddag
KniveN: Det SKALL osa hett om öronen för en stockholmare att vistas i Norrland! Krav och förväntningar går hand i hand. Och det finns inget utrymme för glidarfasoner vare sig du heter Niklas Anger, Challe Berglund, Peter Gerhardsson eller någonting annat. Som det är nu så är det inte ens svettigt att vistas i Sundsvall/Timrå. Det råder kommunikationsbrist inom föreningen. Vi har en klubbdirektör som vill koncentrera makten efter eget behag i största möjliga mån och omgärdas av JA-sägare i leden. Och en sportchef som saknar förankring hos huvudtränaren. Det är ambivalenta uttalanden i media som väcker frustration och förvåning bland supportrarna.

Jag har tröttnat på nedmonteringen och finner ingen anledning att skrika mig i hes i 3 timmar inför döva öron och ha ångest efteråt. Det är bara för dåligt helt enkelt i nuläget. Det finns ingen tydlig struktur eller givna direktiv. Utan nuförtiden skall man bara ha is i magen avvakta. Sådant kan göra mig fullständigt bindgalen.

Jag begriper inte hur man kan ha slutspel som målsättning med en budget 4 miljoner lägre än föregående säsong? Det är lika urbota korkat och naivt som Landstinget som skall skära ner med 700 man på Sundsvall Sjukhus (en nedbantning med 25% av vårdstyrkan) men ändå bibehålla den goda vårdkvalitén. Det faller ju på sin egen orimlighet. Samma sak på Volvo. Man slimmar organisationen fastän koncernen presterat toppnoteringar på börsen i åratal. Vinsterna läggs på groteska VD-bonusar och fallskärmsavtal medan fotfolket på golvet blir sparkade ut i kylan och sedan får de stackars arma satarna som är kvar jobba dubbelt så hårt och dessutom ställa upp och finna sig i att jobba övertid när produktionen går för högtryck vid röda dagar. Fullständigt idiotiskt!

Varför skall lekmän och legoknektar ha ensamrätt på att sabotera det som bevisligen fungerar och är bra? Är de deras experimentslusta som kommer väl till pass gånger som dessa eller vad är det frågan om?

Man blir alldeles matt utav handlingsförlamningen som råder! Man måste kunna kräva prestation.

Tappar vi en 2 målsledning till den här säsongen så vet jag inte vad jag tar mig till...

Att backa hem borde vara strängeligen förbjudet och inskrivet i föreningsstadgarna.

Skriv nytt kontrakt redan nu med Kamil Piros och Peter Nylander. Dessa spelare är enormt viktiga. Kavla upp ärmarna nu och visa lite stake för i h-e Timrå!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Styrelsmöte i eftermiddag
Uno Gordon: peter nylander? vad har han gjort för viktigt . eller är du ironisk
Kommentera