1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582985 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1232268

Sv: Apropå nånting...
LennartA: Ni missar väl inte för allt smör i Småland "Magnus På Läktarn" i eftermiddag i Radio Guld (vrid på radion vid kvart över tre för att vara på den säkra sidan). Jocke Sandström var disträ förra veckan för att jag belyste innebandyn i kommunen. Men den sporten är på uppgång tack vare att man anlitat visionären Sjöstedt som speaker/hejaklacksledare/bollplank.

Jag säger bara Brunflo och ortsbefolkningen däruppe darrar av skräck. Jag spökar och stökar alltid till det däruppe när jag virvlar fram :)

Vem minns inte det hårda festandet och mönstringen när det begav sig i början på det förra decenniet, vem minns inte Kovlands skrällseger i Allettan för 2år sedan mot ett hårdsatsande Östersund Hockey (matchen spelades i Klanghallen) när Markus Sjöberg avgjorde 5-6 17.25 i tredje perioden. Dagen efter fick tränaren sparken. Och förra helgen var man där igen med Timrå IC (som lirade match i Kalstalskolan ligger på vänster sida rakt upp ifrån Sibylla sett och 100m från Klanghallen) och vad händer? Jo Timrå vinner med 3-2 och skyttekungen Simon Sundström som gjorde Brunflos båda baljor satt sig ner och grät efter slutsignalen. Och jag hann dessutom be idioten fara åt h-e efter att han sagt en mindre lämplig kommentar till Emil Ulander i Timrå!

Men nu är ordningen återställd i eftermiddag med hårdrock och hockey på repertoaren!

Förresten passar redan nu på och gör lite smygreklam för en annan happening som äger rum på fredagkväll 20.30 i Timrå Sporthall. Ny dramatik i "Alltrean" mellan Timrå-Ankarsvik (en riktig godbit vill jag lova!) där vi har det italienska monstret Giovanni Monticciolo i buren mot Ankarsvik anförda av ex-tikaren Mattias Karlström. Och på sedvanligt manér är det jag som håller hov i mikrofonen!

SLUT UPP VETJA OCH BÄR FRAM IDROTTEN I TIMRÅ KOMMUN!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Var får Leksand sina pengar ifrån?
Pesonen o Hulkonen signades idag.
Kommentera