1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582203 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1232212

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Höll aldrig med om den tidigare synen på Meunier. Det gäller att förstå att en person, som kommer till en ny arbetsplats, måste få lite tid att acklimatisera sig och komma in i det nya systemen. I övrigt håller jag med dig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
LennartA: Ni missar väl inte för allt smör i Småland "Magnus På Läktarn" i eftermiddag i Radio Guld (vrid på radion vid kvart över tre för att vara på den säkra sidan). Jocke Sandström var disträ förra veckan för att jag belyste innebandyn i kommunen. Men den sporten är på uppgång tack vare att man anlitat visionären Sjöstedt som speaker/hejaklacksledare/bollplank.

Jag säger bara Brunflo och ortsbefolkningen däruppe darrar av skräck. Jag spökar och stökar alltid till det däruppe när jag virvlar fram :)

Vem minns inte det hårda festandet och mönstringen när det begav sig i början på det förra decenniet, vem minns inte Kovlands skrällseger i Allettan för 2år sedan mot ett hårdsatsande Östersund Hockey (matchen spelades i Klanghallen) när Markus Sjöberg avgjorde 5-6 17.25 i tredje perioden. Dagen efter fick tränaren sparken. Och förra helgen var man där igen med Timrå IC (som lirade match i Kalstalskolan ligger på vänster sida rakt upp ifrån Sibylla sett och 100m från Klanghallen) och vad händer? Jo Timrå vinner med 3-2 och skyttekungen Simon Sundström som gjorde Brunflos båda baljor satt sig ner och grät efter slutsignalen. Och jag hann dessutom be idioten fara åt h-e efter att han sagt en mindre lämplig kommentar till Emil Ulander i Timrå!

Men nu är ordningen återställd i eftermiddag med hårdrock och hockey på repertoaren!

Förresten passar redan nu på och gör lite smygreklam för en annan happening som äger rum på fredagkväll 20.30 i Timrå Sporthall. Ny dramatik i "Alltrean" mellan Timrå-Ankarsvik (en riktig godbit vill jag lova!) där vi har det italienska monstret Giovanni Monticciolo i buren mot Ankarsvik anförda av ex-tikaren Mattias Karlström. Och på sedvanligt manér är det jag som håller hov i mikrofonen!

SLUT UPP VETJA OCH BÄR FRAM IDROTTEN I TIMRÅ KOMMUN!

Redigerad kommentar

Kommentera