1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580560 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1234645

Sv: Silly Season 09/10
Bragd-Birger, 250 kg: Ju mer jag tänker igenom vår situation ju mer övertygad blir jag att vi gjorde rätt.
Eller rätt o rätt, det fanns ju inte så mycket kvalité att välja på.
Vi har inte dom päninga som det handlar om. Kan inte nåt annat ES lag få nåt etablerat namn, hur klåen skulle vi då få det med vår ekonomi?

Nä, det enda vi har att hoppas på är att laget går samman som EN MAN, jobbar, sliter, köttar o kämpar så att mjölksyran sprutar ur öronen o blodsmaken är det enda som existerar efter VARJE byte hädanefter.
HAR vi den inställningen så kan vi lyckas att hålla SSK bakom o kanske kanske kan det räcka till...........

Sen gör vi processen kort med topparna.
Franska revolutionen kommer att likna Fia med knuff i jämförelse. :)

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10

Hahl Bundy: Det man bör ha i åtanke är att föreningen har (får man tro) rätt bra koll på skadesistuationen hos våra backar, och har så haft sedan Karlsson gick sönder. Det har funnits tid att scanna av marknaden sedan dess. Den här panikvärvningen som många väntade på fick gärna utebli för min del om inte värvningen var av riktigt hög dignitet.

När pengarna sannolikt inte finns (tror nog att herrar Johansson och Ericsson omdisponerat ekonomiska medel på alla möjliga sätt så att sätten tagit i princip slut), ja då är det kanske ett klokt val att låta saker bero. Det enda som jag tyckt varit klok, utifrån den tro jag har på föreningen till dags datum, det hade varit om en riktigt duktig spelare tillkommit.

Hade man vetat hur det sett ut idag, för ungefär 5 månader så hade det varit lätt att vråla: "-Gör om, gör rätt". Nu är verkligheten en annan. Hade föreningen lyssnat på de personer som verkligen besitter sportchefskunskaper - gedigna sådana - så hade förstås situationen varit annorlunda. Dessa proffs finns faktiskt på så nära avstånd som i denna gästbok...

Jag tycker att när styrelsen nu beslutat sig för att fortsätta på den väg man bestämde sig för i höstas så måste vi ge det stöd som behövs. Man behöver inte gilla det som gjorts, man kan ha invändningar och åsikter om det, men: att ge laget den stöttning de behöver just nu, det är nog den viktigaste uppgiften för mig som supporter. Sedan när säsongen är över, när jag och andra summerar det gångna året, så finns det säkert en hel del frågor som kräver ett svar från styrelsehåll. Men just nu känns inte den frågan riktigt aktuell.  

Kommentera