1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582834 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1235781

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2010-02-06
RocknRolf2: Jag vill att Timrå IK skall vinna. Frågan är: Vill du det också?
I så fall tycker jag du skall ta o visa det och inte snacka en massa skit om att köpa spelare när både du o jag vet att det inte finns ekonomi för det.
Dessutom vore det på sin plats att ge "Challe" ett erkännade för hans eminenta förmåga att coacha laget o verkligen få fram det bästa ur varje spelare. Det tror jag ingen av alla duktiga s.k. läktarcoacher kunnat göra bättre. Möjligen med munnen o att skriva här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2010-02-06
Dunc: Ja, jag vill att Timrå ska vinna. Nej, jag har inte tjatat så mycket om spelarförvärv även om det kanske hade varit bra med en breddback, nu blev det inte så, fine, och jag tycker de flesta verkar ha accepterat det.

Nej, jag kan inte ge Challe ett erkännande för hans "eminenta förmåga att coacha laget" eftersom jag tycker att han har varit helt fel ute många gånger den här säsongen. Jag tycker heller inte han får ut det bästa av varje spelare, det vore ju högst beklagligt om laget har gått på max hela säsongen med tanke på resultaten vi har sett. Sedan att du jämför Challe med hockeysnacksskribenter som coach är ju bara så ZZZZZZZ.

Hur menar du att jag ska "visa att jag vill att Timrå ska vinna" ? Jag har inte möjlighet att se många matcher live under säsongen men jag ser dock alla på tv. Tjata, gnälla, gnabba, spekulera osv är väl just sånt som man gör på ett hockeyforum. Eller? Vill du hejarklacksramsor i versaler istället?  Ja, det finns väl säkert dem som tycker det är helkul. Förvänta dig inte lallande fåneri från min sida dock.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2010-02-06
Dunc: många här inne har redan bestämt sig, även om du kan ha delvis rätt så lyssnar dom inte på det örat. Ungefär likadant som att Leksandsupportrarna hade bestämt sig angående Granath så har många här inne bestämt sig angående Challe och vissa även angående TJ.
Kommentera