1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582320 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1248859

Sv: Apropå nånting...

mikenomad: Sant , men lite kurage är väl inte för mkt begärt av Linkan.

Jag gillar inte det här smussland man håller på med i Timrå .

Är ganska så säker att Challe skulle göra ett bättre jobb som sportchef, men då kanske inte TJ skulle få ensamrätt i alla frågor.

Nej detta känns inte bra.

Bort med Linkan,,.Han  kommer alltid att förbli en pajas i mina ögon,, men det är ju min åsikt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RTS: Jag anser som du att Linkan är en pajjas. Men vad kan man begära av honom, han har väl inget fruktansvärt långt CV heller. Mig veterligen har han inte spelat i Nhl inte khl jag vet faktiskt inte vart han har spelat, och Challe har väl heller inte direkt varit runt i världen och spelat speciellt mycket. Näe, då är det nog bättre med en som Inge Hammarström, som känner till hela världens ishockeyspelare. Eller en spelare som har spelat lite överallt och börjar bli för gammal. Men det lär ju inte hända i Timrå, jag menar Robert Carlsson. En otroligt uppskattad spelare, men sportchefsämne, inte direkt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RTS: Jag skulle INTE hellre ha Challe som sportchef istället för Linkan!
Linkan kan lugnt sitta kvar tycker jag, bra värvningar inför den här säsongen.
Jag vill ge honom mer tid att forma sitt lag - kontiunitet!

Dessutom gör Linkan rätt i sak när han inte förlänger med Challe, även om det skötts oprofessionellt. Perra blir en kanonlösning i Timrå, det är jag helt övertygad om!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RTS: Jag är inte lika säker som du på att Challe är sportchefs-ämne. Hans bufflighet och "förmåga" att skapa rubriker känns inte som nåt + i ett CV när man söker sådan tjänst, har även mina funderingar på hur han är i fråga om att skapa relationer vilket är A-O för en sportchef.

Även om jag inte går så långt som du och kallar Linkan för pajas så är jag klart tveksam till både honom och TJ. Stämmer det man hört återkommande om TJ så finns stor anledning till oro om man håller på TIK.
Kommentera