1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1250602

Sv: das Boot
dr-nix:

Hat är ett inte alltför starkt ord i min värld. Det betyder närmast ingenting numera, måste jag erkänna. "Jag hatar den här sortens mjukost" liksom när man går till Hemköp och handlar. Och då hatar jag inte ens någon mjukost då alla egentligen smakar ungefär likadant, konstigt nog ;)

Hur som helst så lär jag aldrig gå till attack mot några andra fans utan vidare. Men om vi blir angripna så kommer jag alltid att ge igen. Det har hänt förr och då tvekar man liksom aldrig. På den nivån ligger det. Ta ingen skit från slödder från typ Södertälje. Nu slipper vi dem i kvalserien, skönt det...

Med det sagt tänker jag att vi båda är glada hockeyfans som går på matcher för att se en ärlig kamp. Men om något skit inträffar blir jag oftast förbannad och särskilt om det handlar om supportergrejor. Inga andra jävlar ska liksom komma och tro att de kan sätta sig på Timrå IK... Aldrig!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: das Boot
DJ Hemp: Man bara måste älska den här tråden.

Känns som vi sakta börjar lämna botten där vi legat utan syre i några dygn. Men kommer vi kunna undvika sjunkbomberna och överraska den engelska flottan (Davidsson och kompani) när de som minst anar det?

Våren 2002/03 all over again.
Kommentera