1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582377 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1251683

Sv: Silly Season 10/11
KniveN: Ja, så är det nog. Jag vet inte hur du tolkar detta men jag tror inte att det var någon här som menade att han skulle få betalt efter varje match och att TIK ska gå efter en skala mellan 1-10. Utan snarare något bonus system som innebär att efter visst många poäng utfaller en bonus, vid slutspel utfaller kanske en annan. Eller dyligt. Eller så får han helt enkelt gå ner utav helvete i lön.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Roslund: Har inte hört talas om att någon har haft så förut (förutom någon bonus som hela lagget får) och hoppas verkligen att Timrå inte börjar med något så korkat. tex Pärssinen är grym men laget missar slutspel då för han mindre lön än han förtjänar, eller att han får en roll likt Axelsson och är riktigt bra men gör inte så mycket poäng så får han mindre lön. Sen så skulle ju även lönen påverkas av vilka han får spela med.
Tror att detta leder till att spelarna skulle lägga mer energi på offensiven och mindre på defensiven. Sen så skulle lönen påverkas av vilken typ av spel Timrå spelar, spelarna får mindre lön om Timrå spelar med en taktik likt Brynäs och mer lön om dom spelar likt HV.
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Det vi behöver allra mest, förutom rörliga backar, är stora, tunga och fysiska forwards som driver på mål och som är beredda att både ge och ta. Tittar man på vad vi vill värva så verkar det dock tyvärr inte som om att Linkan och Co är inne på den linjen. Märkligt kan tyckas då det har varit vårt problem under flera säsonger.
Kommentera