1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1257979

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Dina tankar är beundransvärda. Men att resa till Skellefteå för 50kr kommer aldrig bli en realitet så till vida inte jag vinner drömvinsten på Lotto då ;) Då lovar jag i sann demokratisk anda att VARENDA TIMRÅSUPPORTER SKALL FÅ ÅKA GRATIS PÅ SAMTLIGA BORTAMATCHER UNDER MIN LIVSTID.

Men att ta 50kr/person á 50st inbringar bara 2500 riksdaler. Och det täcker inte på långa vägar hyran av bussarna. Den billgaste resa jag någonsin varit på sett till avstånd och kostnad är just till Skellefteå på annandag jul för 2år sedan för 150kr då man även fick inmundiga en mumsig tacobuffé på restaurang Taste utanför Skellefteå.

But I understand your point of view brother ;)

MERA TIMRÅ IK ÅT FOLKET - FÖR TIMRÅ I TIDEN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Har för mig att det kostade 50kr att åka till mora får några år sen..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon & Jens_88:

Jag förstår mycket väl att det inte är möjligt att dra ner priset så som jag beskrev det hela. Fan, jag drog liksom bara till med ett orealistiskt exempel. Min poäng är alltså att jag gärna kan avstå vackra italienska tifon mot förmånen att kunna resa till en avlägsen ort där jag kan se mitt favoritlag spela hockey eller fotboll. Men jag har naturligtvis ingen som helst koll på pengar och vad saker och ting kostar. Uno Gordons resa till Skellefteå för ett par år sedan verkar dock ha varit helt i min smak... :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Jadu Uno jag delar den filosofin! Får jag löjliga summor pengar så kommer jag stå för alla bussar i resten av min livstid! Vi måste börja gå tillbaka dit vi var i början av 2000 talet och få en mäktig klack..

Därför så behövs det en stark kärna, vi är ju ganska få just nu.. Så släng bara mig ett PM iallafall någon är sugen på att hjälpa till före och under matcher!
Kommentera