1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1265723

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
P J: No offense, men istället för att gambla med blodtrycket bör du fundera ett tag på hur gången i den här såpan är. Håkan Loob leder ett utvecklingsbolag som Hockeyligan (dvs elitserieklubbarna) gemensamt äger.
Han utreder och grejsar alltså på bl a Timrås uppdrag.
Det existerar inget 'skynda skynda, skriv upp sig på listan för snart är den full!!!1' - larv.
Lika lite har 'Luleå pyntat in sex millar i juni'.

Herregud, folks.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
Bragd-Birger:
Time to get the facts straight. Håkan Loob leder inget utvecklingsbolag längre. Det gör Frölundas ordförande Per-Anders Örtendahl sedan i mars i år. Utvecklingsbolaget heter HUB Europa AB och ägs av de s.k. Nordic Trophy-lagen (Färjestad, Frölunda, Linköping, HV71, Djurgården) som har bidragit med (vad som i november -09 ansåg vara) halva utredningskostnaden. Resterande 24 miljoner står KHL för. KHL representeras f.ö. av två personer vid namn Calle Eliasson och Henrik Melinder. Se länk ett och två nedan.

Vad som nu tycks ha skett om man ska tro kvällspressen är att Luleå den 7:e juni beslutat sig för att betala in de 6 miljoner kronor som ett delägarskap i HUB Europa AB kostar. Enligt Aftonbladet (länk tre) planerar Malmö att göra en nyemission för att få in sina 6 miljoner.

Vidare så har Leksand gjort en intresseanmälan. Om detta är svar på en förfrågan som Timrå, Luleå, Malmö m.fl. redan fått eller ett eget initiativ vet jag dock inte. Klart är dock att det är lag som har betalat dyra pengar för den här utredningen och tror man att man kan stå vid sidan av och kunna kassera hela vinsten utan att riskera någonting, då måste man vara oerhört naiv. Men du Bragd-Birger sitter kanske på fakta som säger annorlunda? I så fall får du gärna presentera dem här. Hittills har jag bara läst felaktigheter från din sida.
Kommentera

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
Bragd-Birger: Annars lider vi väl en aning med våra länsgrannar idag eftersom deras attraktionsvärde, vilket kom som en obehaglig verklighetspåminnelse för många av släktmedlemmarna där uppe i Ångermanland, tydligen inte räckte till för att Linkan skulle välja spel i Modo....
Kommentera

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
Bragd-Birger:

Skönt.

Blev orolig där en stund.
Kommentera