1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1271829

Sv: Apropå nånting...
Jag vet att det kan bli svårt. Men in med Sonny nu! Det får kosta vad det vill.
Corso kommer bli betydligt gladare med Sonnenberg i truppen igen. Och nu är det väl upp till bevis för perra att få bukt på en sånn som Corso, han sägs ju vara bra på att få ihop "gruppen". Sen att Corso kommer få centra andralinan iår kommer bli otroligt mycket bättre både för laget och honom. Han är inte en första center. Han leverar inte kväll efter kväll. Utan Corsos poängskörd är mer utspridd. Men när han är på humör så kommer poäng vill jag lova. 3-4 poäng på en kväll och vips har han avgjort hela matchen och tagit hem segern åt oss.
Sen låter vi finnarna produsera kväll efter kväll, för i Hirschovits, där har vi våran första center.
Men det är ju just det här med pengarna som det verkar ont om i Timrå just nu. Men ring runt till alla sponsorer, och lägg den där extra lilla slanten på Sonnenberg nu! Vi kommer inte att ångra det..

Timo Pärssinen - Kim Hirschovits - Ilkka Pikkarainen
Fredrik Hynning - Daniel Corso - Martin Sonnenberg

FORZA LINKAN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jacksson 71: Jag förstår inte allas syn på att Hynning ska spela med Corso och en eventuell Sonnenberg, det spelade ihop förra säsongen och det gick inte som planerat i min ögon, därför tog Päärjärvi över och det blev mer farmgångsrikt.

Hynning har inför denna säsong inte bytt ut sitt grundspel och ser ingen anledning att spela honom med Corso och en ev Sonnenberg denna säsong.

Hynning-Karlsson-Svensson spelare riktigt bra ihop i förra årets slutspurt och slutspel, ser ingen anledning att bryta denna formation.

Min bedömminig är att spela Alexander Larsson med Corso som center och Sonnenberg som den andra yttern.

Minns inte vilket inslag men gissar på att det är det där Lnkan förklarar läget och ger en liten antydan om att Larsson är en värning som kan ersätta Pääärvi.

Jag vill inte se Hynning med Corso och Sonenberg, Hynnings spelstil passar inte med dem.

Jag vill se fölande formationer och jag tar med hypotesen Sonnenberg som inte är klar. Men man hoppas innerligt att han kommer så smånging och det är den uppställningen jag presentera nedan.

Målvakteran är jämt skägg, litar än så länge på att Tarvis tar ut den bäst lämpade för kvällen.

Jokela-M.Karlsson
Pikkarainen-Hirschovitz-Pärssinen

Granath-Erixson
Larsson-Corso-Sonnenberg

Halonen-Skogs
Hynning-G.Karlsson-Svensson

Sonntag-Styf
Hallin-Lander-Röymark

Att inte få in Axelsson ger intrycket av att konkurrensen är hårdade än tidigare såsonger, dock bedömmer jag truppen för tunn, då skador redan uppstått och det kommer bli flera.

Minst 14 forwards tycker jag känns rimligt sedan kan junirorer fylla på under ifrån.

Där den 13 blir Sonenberg och sedan en utfyllnads spelare likt Menuier.
Kommentera