1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581216 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1273066

Sv: Njurunda Comments
Hyfsad match idag, då Timrå var det klart mycket bättre laget. 3-0 speglar matchen ganska bra tycker jag. AIK hade ingenting, medans timrå hade kunnat gjort både 4 och 5-0 med lite mer flyt och fokus. Men en fullt godkänn insatst från dom flestast händer och fötter idag.
När Mikko Jokela drog på med ett riktigt hårt slagskott rakt i huvudet på pelle (Hallin) så såg de dock inte så lovande ut. Bara att hoppas att Hallin är tillbaka i SCA cupen. Granath kom ju tillbaka i matchen efter en idiot tackling av Blomdahl. Hör väl dock inte till ovanligheterna att det just är nämde Blomdahl som delar ut sånna tacklingar..
Men nu till något roligare. Planens gigant idag var endå Kim Hirschovits, enligt mig iallafall. Vilken lirare! Assistet till Jokelas 3-0 var riktigt snyggt. Hans första mål som också var matchens första var det inget fel på heller. Otroligt kul att se på honom.

Och det här om Sonnenberg, det är bara att vänta och se om det blir någon förlängning även om det ser riktigt mörkt ut just nu. Hur som helst så behöver Corso en ny radarpartner om det inte bli Sonnie, även om jag hoppas att de blir han. För om kedjorna skulle se ut som följande tror jag inte Corso skulle bli allt för glad.

Timo Pärssinen - Kim Hirschovits - Ilkka Pikkarainen
Fredrik Hynning - Gabriel Karlsson - Björn Svensson
Martin Röymark - Daniel Corso - Per Hallin
Anton Axelsson - Anton Lander - Alexander Larsson

Det ser inte allt förlovande ut för Corso. Inget ont om Hallin eller Röymark. Men det är fel spelar typer för honom. Nej, så förläng med Sonnenberg eller in med en ny bra ytter som vet var målet är beläget, men för en lite billigare prislapp..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Njurunda Comments
Jacksson 71: En av anledningarna att matchen gick ner i kvalité vartefter matchen gick var problemet att isen inte riktigt höll hela matchen. Talade med en i laget nu på morgonen och många i laget tyckte det var besvärligt i framförallt period 2 & 3 då pucken oftast hamnade på högkant eller studsade på ett märkligt sätt. Kan också vara en anledning att PP-spelet inte fungerade för något av lagen.
Kommentera

Sv: Njurunda Comments

Kul att gå till trådstarten på Njurunda comments. För nio år sedan spelade vi också träningsmatch i Njurunda (NSK jubilerade), Laken vann en brandsläckare av (en nu anonymiserad) Bo Wasa och nya målvakten DeRouville släppte returer.

Sen blev det en riktig skitsäsong som sluttade med Willy naken på isen i Karlskoga.

Och Njurunda Comments startade väl i förra gästboken?

Kommentera