1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582240 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1273524

Sv: Silly Season 10/11
Jag tror att Timrå inte lägger fokus på Sonnenberg just nu, utan ger nu Nordström en chans att visa vad han kan och det är bara att hoppas på att Timrå IK kan komma överens med Nordström om nu båda vill finna ett sammarbete.

Att stirra sig blind på Sonnenberg just nu känns menigslöst. Även om han skulle få kontrakt inom de närmaste dagarna så kommer han i alla fall missa första 15 omgångarna.

Efter bokslutets presentation på minus 5,5 miljoner. sägs det även att vi måste vinna tillbaka denna summa under den kommande säsongen och det kräver en bra start vilket gör att Timrå kommer behöva en spelare till in i truppen innan säsongen startar.

Om detta nu skulle vara Nordström blir jag mer en nöjd. Sedan får vi inte glömma att om vi får en bra start på serien så tror jag Timrå kommer våga satsa mera pengar på truppen. Dagens trupp måste med andra ord visa att den är god nog för att ta sig till slutspel. Skulle detta visa sig måste givetvis Timrå värva för att förstära inför ett kommande slutspel. För ska Timrå vinna tillbaka förslusten 5,5 miljoner kan den enda målsättningen vara Final.

Ser ingen annan möjlig väg för att Timrå ska kunna nå + 11 miljoner utan en Final plats.

Logist kan man då börja fundera lite vad Timrå håller på med bakom kulisserna och jag tror stark att Timrås organisation under serien kommer bygga ett lag för Final och där tror jag Timrå kommer kalkylera i Sonnenberg.

Jag tror att Timrås trupp efter 20 omgångar kommer se ut som följande om allt går som det ska och pengar rullar in samt att laget levererar.

Min personlig vision och förhoppning, idag lika med en hypotes.

J.Pitkämäki / M. Åkerlund
.
M.Jokela - M.Karlsson
I.Pikkarainen - K.Hirschovitz - T.Pärssinen
.
S.Erixson - E.Granath
P Nordström (F13) - D.Corso - M.Sonnenberg (F14)
.
A.Halonen - T.Skogs
F.Hynning - G.Karlsson - B.Svensson
.
P.Styf - F.Sonntag
A.Larsson - A.Lander - P.Hallin

Extra forwards: A.Axelsson - M.Röymark
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
lungan: Är väl 5,5 m + som är målet?

Frågan är ju också hur Sonnenberg håller igång med träningen, lär ju inte hålla igång så hårt som det behövs för att kanske få komma in efter jul.
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
lungan: Skulle hellre ha Röymark ist för Larsson, annars bra ;D
Kommentera