1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582985 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1277510

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Så klart kan ni få helt rätt men jag någon gång skalll vi rödvita väl kunna åka på en oväntat positiv överaskning också där vi inte innan förväntat det..ungefär som när några här på HS en del dock från Leksand så klart men även flera andra ofta innan säongen påtalade vilken usel floppvärvning E.Granath var men som sedan visade sig vara lite fel..

kanske endast ett standard önsketänkande men jag tycker ändå det känns bra att han iallafall nu får en kort chans att verkligen ge allt i några seriematcher i en 4 e kedja då det ändå verkar vara mycket tunt i lager på värvningsfronten av prospects som inte är riktigt dyra...

Men så klart ALLA vill vi självklart ha hit Sonny i oktober....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Apropå Zätas kommentar i pressen etc...

Jag är redigt trött på alla självgoda Jönköpingsbor som tror att deras lilla pluttstad vid en insjö som ingen jävel skulle få för sig att stanna till vid, helt plötsligt vore nått att räkna med.

I grund och botten är det ingenting som säger att HV eller FBK på sikt skulle vara mer berättigade att spela i en fjantig europaliga istället för ett lag från Umeå, Borås, Västerås eller Sundsvall. Deras envetna kommentarer att TIK, Brynäs, SSK och andra lag skulle var mindre värda/värdiga är ungefär lika intelligent som att säga att ett politiskt parti är mer värt än ett annat. Har man spelat sig upp i Elitserien och gått till slutspel 6 år av åtta r det tamejfan ingen jävla insjöbo som ska diktera ens framtid.

Om de envisas med jämförelsen med NHL måste man också veta att där är lagen franchise, och staden spelar i många fall mindre roll.

I vilket fall så står det mig upp i halsen att ett gäng från Jönköping, Karlstad och Linköping ska bestämma vem som får och inte får vara med i olika ligor. Känns som att man fått nog av HV nu. Ser hellre att MoDo vinner SM guld än det självgoda Jönköpingslaget.

Redigerad kommentar

Kommentera