1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581695 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1279891

Sv: Pikkarainens tackling
Och fick svar!

Tack för ditt mail. Fall som prövas av Diciplinnämnden sker antingen genom att matchfunktionären utdömt match penalty alternativt att det anmäls av vår tävlingschef. Det senare är för att vill säkra att olika händelser prövas inte minst där våld är ett inslag. Beträffande Pikkarainen så visar det sig att Diciplinnämnden funnit att så är fallet. Att påstå att våra tjänstemän skulle påverkas av media är ett oförskämt påhopp då vi inte har någon som helst vinning att favorisera någon part.
Som privatperson kan man inte anmäla händelser till Diciplinnämnden. Har för övrigt inga kommentarer till de olika händelser som du beskriver.
Med vänlig hälsning
Christer Englund
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pikkarainens tackling
Per HApps: Det är ju iaf helt uppenbart att deras "tjänstemän" påverkas av någonting, men det skulle väl vara ganska idiotisk av C. Englund att inte förneka det.
För övrigt så tycker jag att en insamling till Ilkkas böter vore på sin plats, så att han känner vilket stöd han har och att vi vill att han ska fortsätta spela sitt spel.
Kommentera

Sv: Pikkarainens tackling
Per HApps: "Som privatperson kan man inte anmäla händelser till Diciplinnämnden."

Hmmm... i mitt mejl från disciplinnämndens ordförande Cecilia Hager stod det att en privatperson kunde anmäla incidenter till Disciplinnämnden. Undrar vad som är sant i så fall. Viss kommunikationsförbistring verkar råda inom Ishockeyförbundet. Men herrar Englund har väl inte haft många rätt sedan de kom ut i dagsljuset iom sexskandalen på Hotell Scandic i Stockholm så min misstanke är att det i detta fall är Her Englund som är ute och cyklar.

Disciplinnämnden får som vanligt en hel del kritik. Men för att försvara dem lite så fick Pikkarainen ett lägre straff än vad Boumedienne fick så lite cred ska de ha som inte lät sig påverkas av bland annat herrar Anrell och Wennerholm som verkar tycka att det är mer okej att crosschecka någon över munnen än att sätta in en i gränsfall inhoppad tackling.
Kommentera