1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1279927

Sv: Pikkarainens tackling
mikenomad: Tänker också droppa ämnet nu. Tar med mig två saker: det första är givetvis att jag nu förväntar mig konsekvens säsongen igenom. Lika vårdslös som Pikken - 2 matcher. Lie mindre vårdslöst - 1 match, osv. Blir onekligen intressant att se hur detta kommer att efterlevas.
Det andra jag tar med mig gäller underbetyget till domarteamet på isen. Ingen anser detta vara värt ens en tvåa. Detta trots att man är fyra st på isen. Dags att införa trippeldomarsystem? Plus läktar-/videodomare och disciplinnämndsrepresentanter på plats?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pikkarainens tackling
Jag hade egentligen inte tänkt att orda mer om det här nu, men jag tycker att detta blogginlägg är värt att nämnas:
Kommentera

Sv: Pikkarainens tackling
Bragd-Birger: Jag undrar faktiskt vad domarna som fanns på isen tycker om detta beslut av disciplinnämnden. Hårt spel skall ju få förekomma, men det skall vara "rent". Antar att de flesta här sett tacklingen 20 - 30 ggr och den behöver ju verkligen skärskådas in i minsta detalj för att man skall hitta det som eventuellt var fel.
Jag tror sålunda att detta sänder konstiga signaler till domarna och att det egentligen inte är tacklingen i sig det är fel på. Det är konsekvensen av tacklingen. Räkna med att det kommer råda moralpanik på landets elitseriearenor ett par veckor framöver.
Men det Timrå jag såg på isen i fredags berörs inte av att en enskild spelare är avstängd, eller att några andra råkar vara skadade. Vi kör på ändå.
Jag föreslår att Hynning och Björn Svensson kliver fram som superstjärnor idag. Det finns nämligen ingen anledning att frukta Linköping just nu.
Kommentera