1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1290833

Sv: Apropå nånting...
Familjebiljetter finns i allra högsta grad. Dessutom handlar det om ett utomordentligt generöst erbjudande. Till alla hemmamatcher (förutom mot Modo och slutspel) erbjuds familjebiljetter där man betalar för en biljett, men får två under förutsättning att man är en vuxen och ett barn (med barn tror jag det menas att man är under 12 år). Dom biljetterna säljs på Birstacity och gäller HELA arenan, d v s alla platser.
Jag fattar inte att inte fler använder sig av det erbjudandet? Tack vare detta går jag och min son på alla matcher.

Så det finns inget för familjerna i stan med omnejd att skylla på tycker jag.
Personligen tycker jag publiksiffran var en större besvikelse idag än matchens slutresultat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The Palm:


Självklart är publiksiffran en stor besvikelse, men orsaken bakom publiktappet kan ju inte vara något än att marginalpubliken har blivit för bekväm. Det är ju bara att titta på övriga lag som har tappat publik också. Hur många är det inte som skaffat exempelvis en dreambox och kan se alla matcher gratis. Många pratar om TIK men få har en tanke på att åka ut till arenan, om man inte får en gratisbiljett så stannar man lika gärna hemma och ser matchen på teve. Det är bara att konstatera att ingen kan klaga på publiksiffrorna då man skrivit på detta tv-avtal. Fler och fler skaffar sig PPV mm.

Vi har ju inget att skylla på heller. 3:a i tabellen, nya tränare, nya spännande spelare. TV-utbudet är boven i detta fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The Palm: Men, det som känns lite konstigt med familjebiljetterna är att det ju inte skulle löna sig att köpa årskort. Ni förstår vad jag menar va? Idag betalar jag 210 kr för mig och min åttaåriga son och då har vi finfina platser på G-läktaren (han känns tyvärr lite för ung för klack och ståplats men där är vi om 2-3 år). Om jag skulle köpa två årskort så blir det ju fullpris oavsett ålder. Vilket inte heller är ologiskt.
Jag tror jag skall maila Timrå och höra om dom inte kan tänka sig att sälja familjeårskort med fullpris på Modomatcherna och i slutspelet (alt option på platserna) och till övriga matcher den ordinarie familjerabatten. På det sättet skulle man slippa åka till Birsta var och varannan dag för att köpa biljetter.
För er som inte vet så är det andra eller tredje säsongen man kör med familjebiljetter och som jag skrev tidigare har erbjudandet gällt undantagslöst till alla matcher utom Modo och slutspel. Som sagt; hallen borde vara full!
Kommentera