1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583217 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1291550

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
Nu slipper vi ju iaf höra såna jävla ihåliga bortföklaringar om att laget är starkt som ligger 3:a i tabellen. Nån match till så är strecken nära
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
jonmannen: Alltså det sämsta svaret jag hört är när T.Johansson försvarar återhållsamheten med nya spelare med att "vi ligger trea i serien". De som sett årets matcher kan heller inte ha blundat för det faktum att laget gått ner sig. Det saknas en tydlig ledare som kan skrika igång laget och som håller ihop det hela.

Offentliggörs inte Sonnenberg under nästa vecka är det så jävla dåligt. Då ser man inte det uppenbara problem det här laget har. Jag tror inte ett dugg på att det kommer bli bättre längre fram. Något måste till, något måste göras. Vi kommer sjunka som en sten i tabellen om det här får fortsätta. Tro mig!

Idag är det så dåligt så att jag hade övervägt att lämnan arenan i protest. Motivation slår klass, idag är det alldeles uppenbart.
*så jävla besviken*
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
jonmannen: Nu är det ju faktiskt så att vi inte längre kommer att ligga trea efter den här omgången. Och efter nästa omgång kommer vi förmodligen att ligga på en placering som är lite närmare det vi förtjänar.

Den här paniken som börjar smyga sig på är lite fördröjd. Lite flax i andra matcher har gjort att vi legat kvar som trea och dom senaste 3-4 matcherna har ju visat att vi inte bör ligga där uppe.

Men det är samma gamla lösning på samma gamla problem. In med Sonnenberg eller någon annan som gör dom andra spelarna livrädda för att prestera som dom gör idag. Det är ett helt lag av individualister på banan idag.

Edit: Menade naturligtvis "lite flax med resultaten i andra lags matcher"

Redigerad kommentar

Kommentera