1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582158 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1291845

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
TIK55: Äntligen en vettig krigare som har samma syn på tik som jag,men ang.
sonnie så blir det antingen MODO eller SAIK såvida inte "Jodas"Johansson släpper till slantar,det börjar snart likna sista året Nubben var , då ville han ta in en spelare till men Judas sa nej,sen var det tack och hej då timrå,jag sörjer inte nubben men jag får rysningar av tanken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
bobrov: Jag tror utifrån Tomas uttalande häromsistens att Timrå vill ha hit Sonnenberg men helst så sent som möjligt för att göra det så billigt det bara går. Något man inte tänkt på är att Sonnie antagligen vill spela mer än några månader och om man inte kommunicerar med honom så är väl sannolikheten att få se honom i t.ex. Modo ganska överhängande. Modo skulle mycket väl kunna skeppa iväg Kuk eller vad han heter. Det enda som igentligen talar emot Modo är att deras problem finns på backsidan. Men Sonnie skulle säkert tillföra massor, det vet vi ju.

Det positiva med kvällens förlust är att det kanske sätter lite fart i korridorerna. Ingen människa, inte T.J och Linkan heller, kan på allvar säga att de hittade något i kvällens spel som attraherade?! Jag hoppas Perra också förmår att trycka på lite för att få lite rotation på dököttet.

Senast förra veckan vet jag att en person hade telefonkontakt med Sonnie och även då sa Sonnie att han verkligen vill spela i Timrå. Men tiden rinner ut, fortare än man tror. Och är det så att Timrå IK sullar bort Sonnie så blir jag oerhört besviken på föreningen. Jag är övertygad om att det är väl investerade pengar när man gör bokslut framåt våren.
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
Challe lär vara rätt nöjd nu när han bara har en poäng att ta in på Perra.
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
bobrov: Äh, vi håller i slanten! Kanske går det ändå? Vad jag vet så går det inte att bromsa sig ur en uppförsbacke, men va fan... Nån gång ska väl vara den första!

Edit: Say after me, LET'S AVVAKTA!

Redigerad kommentar

Kommentera