1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581410 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1292075

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
Jahaaaa.

Tur man inte såg denna match då man var bortrest över helgen..

Tror vi _BARA_ befinner oss i en formsvacka om jag skall vara ärlig och att laget kanske är slut på energi, skulle ju haft en dags ledigt kanske för att få ladda om batterierna och se lite matchrepriser och sådant nödvändigt istället för att träna hårdare och bli mer slitna? De säger ju trotsallt att inte energin fanns i laget under intervjuerna?

Jaja, nya tag imorrn och Linköping torskade senast mot Djyyyyrgår'n så kanske även de har en formsvacka eller gav de bara pointz till dem?

Åkerlund som vaktar hålet imorrn?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
Kostiainen: Det som framförallt känns lite visset just nu är en sak som skiljer detta år mot de senaste två säsongerna. I år känns det som att vi är nära att bygga nått riktigt bra. Men jag upplever det nu som att första matchen typ var en trailer "of what could have been..."

Med Sonnenberg och en ytterliggare hockeyarbetare är jag övertygad om att vi kommer att hamna riktigt bra. Man ska inte glömma Sonnies betydelse för dynamiken i gruppen.

Håller med den som skrev nedan att detta var ungefär lika väntat som att det är Måndag imorgon. Att TIK ska pissa ner sig mot Ouäögle, Mora och skitlag som AIK, det har man liksom snart accepterat. Jag hoppa att man kan hitta tillbaka till den där sköna känslan från HV senast. Hårt jobb och bra spel i 60 minuter.

Men ta nu in Sonnie. För Guds skull t ain Sonnie.

Visserligen är vi ett gäng Losek tuggande neggo anorerektiker härinne, men trots allt kan jag ändå tro att de flesta sett en och annan hockeymatch i sina dagar. Vi ligger fyra. I fjol låg vi väl sist vid denna tidpunkt...

...ändå är känslan densamma. Det måste betyda någonting...
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2010-10-16
Kostiainen: Ojojo Menade Brünass dom fick torsk mot... Tänkte inte riktigt efter där jag!
Kommentera