1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581323 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1292419

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-10-18
honhunden:
Pratade med en av de stora sponsorer idag och han berättade att man har haft upp frågan om Sonnenberg vara eller icke vara . Han fick till svar att det kommer att kosta TIK ca; 3 milj. att ta hit honom , när sponsorn ställde en motfråga om varför inte TIK går ut och frågar sponsorerna om mer pengar för att få hit Sonnenberg får han till svar " det är skämmigt " att göra så ?????????
Vad håller man på med inom TIK !!!!
När det gäller dagen match så är det ganska patetiskt att se vissa herrar.
- Mattias " Baby " Karlsson så stor men så liten.
- Thomas Skoogs så liten men ännu mindre
- Sebastian Xet. Kan inte ta att han blivit omskriven att vara som Lill-Strimma utan att det växt åt huvudet . Säger bara en sak , TIK har även i år en dålig backuppsättning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-10-18
TIK55: Om någon i Timrå IK sagt att man tycker det är "skämmigt" så tror jag att andemeningen i det är hur man inte ur ett ekonomiskt perspektiv har "råd" med Sonnie. En spelare som vi vet var vi har, vet hur betydelsefull han är, eller i alla fall varit, och som dessutom vill hit.

Det kan hända att stora sponsorer, innan man lättar på lädret, vill ha en förklaring hur man kunnat räkna så "fel" att man inte har ekonomiskt utrymme i budgeten för en sån klasspelare. Det är kanske det som menas med "skämmigt".

Det kan ju vara så att de styrande i föreningen måste redogöra vad som gått galet eftersom pengarna till spelarköp inte räckte till den kanske enskilt viktigaste spelaren i laget. Och det är klart, det är inget man kanske jublar och hoppar högt åt, utan det känns snarare som en pungspark skulle jag tro.

Men jag tror fortfarande att det bästa i det här läget är att vara öppen mot sina sponsorer. Om man gjort ett fel (eller vad man nu ska kalla det), erkänn det och lär av historien. Tror ingen kapar dessa personer jämns med fotknölarna.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-10-18
TIK55: Fantastiskt konstigt att inte den sponsorn lade upp tre miljoner direkt på bordet, varför skulle de annars fråga liksom.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-10-18
TIK55: "...när sponsorn ställde en motfråga om varför inte TIK går ut och frågar sponsorerna om mer pengar för att få hit Sonnenberg får han till svar " det är skämmigt " att göra så ?????????
Vad håller man på med inom TIK !!!!"

Dagens minsta överraskning.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-10-18
TIK55: det är ju patetiskt!!
Varför skulle det vara skämmigt.. Jag kan fråga sponsorerna om dom inte klarar av det! Jag skulle inte ha några problem. =)
Vill man ha nått så tar man för sig!
Kommentera