1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1292475

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-10-18
TIK55: Om någon i Timrå IK sagt att man tycker det är "skämmigt" så tror jag att andemeningen i det är hur man inte ur ett ekonomiskt perspektiv har "råd" med Sonnie. En spelare som vi vet var vi har, vet hur betydelsefull han är, eller i alla fall varit, och som dessutom vill hit.

Det kan hända att stora sponsorer, innan man lättar på lädret, vill ha en förklaring hur man kunnat räkna så "fel" att man inte har ekonomiskt utrymme i budgeten för en sån klasspelare. Det är kanske det som menas med "skämmigt".

Det kan ju vara så att de styrande i föreningen måste redogöra vad som gått galet eftersom pengarna till spelarköp inte räckte till den kanske enskilt viktigaste spelaren i laget. Och det är klart, det är inget man kanske jublar och hoppar högt åt, utan det känns snarare som en pungspark skulle jag tro.

Men jag tror fortfarande att det bästa i det här läget är att vara öppen mot sina sponsorer. Om man gjort ett fel (eller vad man nu ska kalla det), erkänn det och lär av historien. Tror ingen kapar dessa personer jämns med fotknölarna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-10-18
250kg kärlek: I många fall är det som du säger att stora sponsorer vill få något i retur. Det kan handla om speciella middagar med spelare och ledning där man går igenom olika saker eller helt enkelt att man får nyttja spelare, spelaren i reklam man själv använder mm.

Kan tänkas vara så att de redan frågat och som du säger anser att motkravet är något som er ledning kallar "Skämmigt".

Är kanske så att de måste gå till redan signade spelare och fråga om de kan ställa upp på lite extra saker och något man lärt sig är att de flesta spelare numera faktiskt inte ställer upp på så otroligt många saker utanför isen som inte är inskrivet i kontraktet.

Men då man har noll och intet insyn i erat lag och numera inte heller i Modo's ledning så är det iofs bara ryktesspridning som det mesta annat.
Kommentera