582214 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1299490

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02

jämttik: Skogs ser ut att vara borta en längre tid då ljumskarna spökar.

Nåväl: Perra efterlyser ett jämnare spel. Han har snackat med truppen och försökt komma underfund med varför det inte fungerar en hel match. Ett är säkert, andra perioderna är ju riktigt dålig, där grundar laget många av sina förluster.
Ikväll blir det tufft. Tyckte Skellefteå såg riktigt jädra bra ut då de mötte Färjestad i Karlstad. En gedigen arbetsinsats över 60 minuter kanske kan göra matchen jämn. Fokusera på att spela "0-0" i andra perioden. Vi leder tabellen på bortais både när det gäller 1:a och 3:e perren, lite sämre i andra.

Hjärtat säger att vi fortsätter ta poäng på bortais. Hjärnan säger att ikväll blir det tufft, troligtvis lite för tufft.