1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1300536

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
RTS: Corso är den enda spelaren i dagens Timrå IK som visar att han är en klasspelare. Tyvärr spelar man honom fel, frågan är dock om det finns någon annan omgivning för honom i det här laget, där man får ut max av honom?

Fortsätter detta tama spel måste man agera. Man måste titta igenom spelarnas CV ännu en gång, och verkligen utvärdera om den enskilda spelaren lever upp till de krav man ställt. Om inte kanske man ska försöka lösa detta på något sätt. I värsta fall får man försöka lösa spelare från sitt kontrakt och hitta ersättare. Det är inget lätt jobb, jag vet. Men något måste göras. Vi har spelat okej i tre matcher, resterande matcher tycker jag har varit underkänd.

Det saknas kraft i laget. Det ser tamt ut, man spelar slarvigt, man litar inte på varandra och under senare tid känns det som att vi har ruskigt svårt att komma in i offensiv zon. Jag blir så uppgiven när en spelare som Hirso får pucken relativt ensam. Jag tänker "-Åk nu då, kör" och inser sekunderna efteråt att han kör allt han har. Han är inte snabbare...
Eller när Pikken checkar, och känslan infinner sig "-Smäll på, tryck upp han i sargen" för att i nästa sekund inse att så inte blev fallet. Eller när Kolan med sina 180kg står framför eget mål, jag tänker "-Skicka bort motståndaren nu" och inser att han skiter i att motståndare står framför mål.

Jag blir vansinnig när jag ser det här match efter match. Det är för dåligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
250kg Kärlek: Karlsson är hela tiden 2 moment efter sin motståndare, Att man från Timråhåll blundar över hela situationen känns både oproffisionelt och oroande.

I Saik skickar man dom som inte passar in i lagets profil,, storngt tycker jag,
Då vet spelarna att man måste förtjäna tröjan,jobba stenhårt för den, sedan har dom mer än 4 femmor så det blir konkurrens om platserna.
I Timrå får man vara hur dålig som helst men ändå vara säker att få spela för det blir ju billigast så.


Nej rensa ett par högavlönade spelare som inte håller,,,
Kommentera