1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1300535

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
Måste ändå passa på att hylla gårdagen insats av Daniel Corso, sett att det finns både skribenter,Bloggare och till o med Timråspelare som tyckte man skulle fortsätta lalla på o spela vidare, istället för att som Corso agera på Lundbergs livsfarliga boarding på Elias som om inte turen varit med honom kunnat dragit på sig en allvarlig rygg el nackskada.

Slagsmålet skulle gett matchstraff, inte förlängt, o det spelar ingen roll om man har handskar o hjälm på eller inte, Adam startar att slå.

Lundberg däremot skulle haft 3-5 matcher för sin idiot grej, hade detta varit NHL hade media varit vansinnig på Lundbergs tackling.
Men i jante sverige så skyller man på Corso som är 15 kg o 20 cm mindre dock 15 år äldre för att blodvite uppstod.
Timrå har drabbats stenhårt i fel riktning av lotterinämden, och ingenting pekar på att det blir annorlunda denna gång.

Corso visar att det finns lite stolthet trots allt, det gillar jag, sedan typiskt svensk hockeys hyckleri så pratar man om misshandel och hur farligt det är med en smäll på käften med hjälm på sig.

I mitt tycke är det Adam "som jag verkligen gillar" som pucklar på Daniel flertalet smällar innan denne härknar till o står upp för Timrås färger.

Att säga som karlsson gjorde i interljuven får ju en att fundera hur det står till.

Man kämpar inte för varandra i Timrå den saken är klar.

Tack Daniel att visar lite heder för din Timrå tröja.


Det är inte kuddkrig där båda är beredd som är farligt, utan tjuvsmällar likt Lundbergs och Frögrens som måste stävjas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
Timrås största problem är precis som det har varit i några år att Lindqvist är fel man på fel plats. I mina ögon verkar det inte finnas någon som helst kemi mellan styrelse och sportansvarige, "det finns det visst" kanske någon säger, jaha bra, men då men vill jag gärna ha en vettig förklaring till varför man ÄNNU en gång, ÄNNU en jävla säsong går in med en fuckin ultratunn trupp?! Varför lär man sig INGENTING av sina misstag? Tunna trupper har kostat Timrå mycket pengar de senaste åren och det kommer att bli dyrt i år igen. "Brist på pengar" ? Timrå har en spelarbudget på över 40 miljoner, ÖVER 40 FUCKING MILJONER, så att det kulle vara pengabrist som gör att vi spelar på alldeles för kort manskap är ren bullshit! Räcker inte över 40 mille till att starta en säsong med MINST 13 forwards så vet jag inte... Men det är klart, skriver man nya kontrakt med spelare som Hynning och vägrar man sparka spelare som Skogs så blir ju allting väldigt svårt.

Sonnenberg var Timrås bäste spelare ifjol och fansens favorit. Han lyfte hela laget när han kom in och Corso (antagligen vår dyraste spelare nu) kom igång i hans närvaro. Men det var tydligen inte en spelare värd att satsa på. För övrigt saknar jag Moe också. En Timrågrabb som i alla fall HAR varit bra i Elitserien. Nu har vi ju stortalangen Sonntag istället, ytterligare en lysande division1-spelare som inte har ett jävla skit att göra på den här nivån. Heja Linkan!

Nu vill jag ha några treor på kommande hemmamatcher så man kan andas igen. men mycket beror ju som vanligt på vilka domare som kommer att döma. Idioten som dömde igår bör aldrig mer vistas på samma is som Timrå.
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
RTS: Corso är den enda spelaren i dagens Timrå IK som visar att han är en klasspelare. Tyvärr spelar man honom fel, frågan är dock om det finns någon annan omgivning för honom i det här laget, där man får ut max av honom?

Fortsätter detta tama spel måste man agera. Man måste titta igenom spelarnas CV ännu en gång, och verkligen utvärdera om den enskilda spelaren lever upp till de krav man ställt. Om inte kanske man ska försöka lösa detta på något sätt. I värsta fall får man försöka lösa spelare från sitt kontrakt och hitta ersättare. Det är inget lätt jobb, jag vet. Men något måste göras. Vi har spelat okej i tre matcher, resterande matcher tycker jag har varit underkänd.

Det saknas kraft i laget. Det ser tamt ut, man spelar slarvigt, man litar inte på varandra och under senare tid känns det som att vi har ruskigt svårt att komma in i offensiv zon. Jag blir så uppgiven när en spelare som Hirso får pucken relativt ensam. Jag tänker "-Åk nu då, kör" och inser sekunderna efteråt att han kör allt han har. Han är inte snabbare...
Eller när Pikken checkar, och känslan infinner sig "-Smäll på, tryck upp han i sargen" för att i nästa sekund inse att så inte blev fallet. Eller när Kolan med sina 180kg står framför eget mål, jag tänker "-Skicka bort motståndaren nu" och inser att han skiter i att motståndare står framför mål.

Jag blir vansinnig när jag ser det här match efter match. Det är för dåligt.
Kommentera