1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1300538

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
Timrås största problem är precis som det har varit i några år att Lindqvist är fel man på fel plats. I mina ögon verkar det inte finnas någon som helst kemi mellan styrelse och sportansvarige, "det finns det visst" kanske någon säger, jaha bra, men då men vill jag gärna ha en vettig förklaring till varför man ÄNNU en gång, ÄNNU en jävla säsong går in med en fuckin ultratunn trupp?! Varför lär man sig INGENTING av sina misstag? Tunna trupper har kostat Timrå mycket pengar de senaste åren och det kommer att bli dyrt i år igen. "Brist på pengar" ? Timrå har en spelarbudget på över 40 miljoner, ÖVER 40 FUCKING MILJONER, så att det kulle vara pengabrist som gör att vi spelar på alldeles för kort manskap är ren bullshit! Räcker inte över 40 mille till att starta en säsong med MINST 13 forwards så vet jag inte... Men det är klart, skriver man nya kontrakt med spelare som Hynning och vägrar man sparka spelare som Skogs så blir ju allting väldigt svårt.

Sonnenberg var Timrås bäste spelare ifjol och fansens favorit. Han lyfte hela laget när han kom in och Corso (antagligen vår dyraste spelare nu) kom igång i hans närvaro. Men det var tydligen inte en spelare värd att satsa på. För övrigt saknar jag Moe också. En Timrågrabb som i alla fall HAR varit bra i Elitserien. Nu har vi ju stortalangen Sonntag istället, ytterligare en lysande division1-spelare som inte har ett jävla skit att göra på den här nivån. Heja Linkan!

Nu vill jag ha några treor på kommande hemmamatcher så man kan andas igen. men mycket beror ju som vanligt på vilka domare som kommer att döma. Idioten som dömde igår bör aldrig mer vistas på samma is som Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
RocknRolf2: Vad gäller Ilkka Pikkarainen så tror jag att böterna och avstängningen hämmar honom. Han har säkert fått tillsägning av Perra också.
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-11-02
RocknRolf2: Instämmer helt.
Kommentera