1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581922 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1303024

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Jag håller med. Det är ingen större ide att Linkan ger sig ut på värvarstråt. Visst, han kan pricka rätt, men chansen att han kommer tillbaka med något som är av samma klass eller sämre än det vi har (för dyrare pengar) är större.

Han (och TJ) bör gå nu och helst självmant. Det är inget annat än ett grovt tjänstefel att komma till säsongsstart med ännu tunnare trupp än tidigare år, när man ur facit från dessa säsonger tydligt kan se hur otroligt känsliga vi varit på just den punkten.

Om man skyller på för lite pengar så är det enbart ytterligare ett skäl för att de misslyckats. De har den mängd pengar de har och det ska räcka till en full trupp. Därefter får man anpassa prislappen för sina inköp, men att helt enkelt bara strunta i att fylla upp antalet spelare som behövs är pinsam inkompetens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Raggaren Putte: Linkan kan ju ge sig ut på värvar stråket i AS han lyckades ju exemplariskt bra med sina div 1 förvärv förra säsongen, sen kanske man kan hitta någon bänk nötare i FM-ligan
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Raggaren Putte:

OM TJ och Linkan avgår nu vore det helt horribelt, det borde alla inse.

Absolut ska respektive personer utvärderas efter säsongen, det är nog alla överens om. Men vem ska gå in och ta över nu mitt under säsong ?

Vem har koll på truppen, och kan hoppa in snabbt och vidta lämpliga åtgärder?(billiga kommentarer om att TJ och Linkan inte har koll på truppen undanbedes), hur seriöst vore det om de avgick nu(fegt, ryggradslöst?).

Som supporter får man nu hoppas på att:
-De som nu ingår i TIK:s A-lag tar sig samman!
-TJ-Linkan vidtar åtgärder under uppehållet!(Gudarna ska veta att det behövs)
-TIK efter säsongen utvärderar organisationen.

Älska Timrå IK, ALLTID!!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Raggaren Putte: Håller med! Vi behöver värva snabbare spelare + en pp back o krydda med Sonnie. Timrå har inte materialet för att spela "Timråhockey"
Röymark, Corso o axie är väl de enda som kan trampa, lite tempoväxlingar Alla andra glider mest o drar ned tempot - inte svårt att försvara sig mot.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
PEAP: Inser nu att det var helt fel att jämföra Robban med det där rikspuckot. Men Wennerholm har ju nått botten så att säga med tanke på att han hankar sig fram på AB.

Men han ska ha visst cred för att han lyckas vara så konsekvent usel i det han skriver. De flesta skulle inte lyckas ha fel så ofta om de ens försökte. Synd att han inte tippar matcherna innan, för då skulle han vara en perfekt kontraindikator att använda.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Raggaren Putte: Tack, klockrent inlägg!
Kommentera