1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1303440

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek:
Nån flytt till stan kommer aldrig av bli aktuell. Tomas och Christer har talat om flytt in till stan i snart fyra år och dom har inte ens kommit med någon som helt handlingsplan hur det skulle kunna tänkas gå till.

Mycket snack och lite verkstad kan tyckas. För hade man menat allvar med detta så borde man väl han kunnat komma med något som visar på någon sorts ide hur det skulle gå till.

Janne s får vara emot en flytt alla dar i veckan, men jag skulle ändå vilja ha honom som klubbdirektör, alla dar i veckan.

Jannes klubbhjärta kommer jag aldrig att tvivla på!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: är det inte så att avtalet med Timrå kommun gäller i 7 år och att detta året är det sista? Vad avtalet går ut på har jag ingen direkt koll på men det har väl låst fast föreningen vad gäller en ev flytt av arenan kan man tänka. Nåt som du har bättre koll på kanske??

Sen håller jag med dig - det har hänt alldeles för lite ang arenafrågan i alla fall utåt. Här borde klubben visa på lite framåtanda och framtidsvisioner med konkreta förslag. vad den tillsatta gruppen för arenafrågan kommit fram till kan man ju undra. Ligger locket på elr har det inte lett till nånting?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Jag tro att det bara finns ett hinder för att vi inte bygger nytt och det är Timrå komun.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Jag skulle också gärna se Janne. Jag har alltid hållit honom högt. Jag har inget mot Johansson heller, men jag hade hellre sett honom på en annan position i föreningen. Nu lär inte Johansson/Söderström vara ett alternativ så antingen/eller är nog scenariot.

Nu skall dock denna säsong spelas av först, med Johansson vid rodret. Är det någon plats som skulle kunna vara värd att "offras" under brinnande säsong så är det i så fall Linkans. Även hur mycket han scoutar så verkar det ta stopp någonstans längre upp. Då är det ju helt onödigt att ha en sportchef resterande tiden av säsongen.
Kommentera