1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1304899

Sv: Apropå nånting...
Kevin O Shea: Nej, fängelse var självklart överdrivet. Men jag menar, han har redan avtjänat sitt straff och då borde inte det belasta honom nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heleniz: Alla återfallsförbrytare som inte har förmågan att dra lärdom av sina tidigare straff skulle nog vara djävligt belåtna om dom haft dig som domare i en rättegång.
Själva poängen är ju att hans tidigare förseelser belastar honom den här gången, och dessutom tycker jag att nämnden har gjort ett mkt kompetent jobb. Man har till största del tagit hänsyn till hans record sas och mest för formens skull även gett honom ett mkt milt straff pga knuffen i ryggen.
Var själv från början tveksam till att han skulle ha nåt mer straff utöver det MP han fick men så här i efterhand och efter lite tankeverksamhet så utdelar han trots allt en knuff som han borde ha insett konsekvenserna av, då McNevin har dålig balans och befinner sig ett par meter från sargen och dessutom jagandes pucken i relativt hög fart.
Allt snack om lotterinämnd hit och dit är för övigt mestadels bara patetiskt enögt gnäll från supportrar vars egna spelare råkat bli drabbade.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Så ser vi snart Sebbe på isen :)
Kommentera