1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1307474

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Uno Gordon: Var det nåt jag sa...??

Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Skadeglädje är inte den snyggaste av later, men...det är svårt att hålla sig från att sätta tvåpoängsvirren i halsen när skrockandet smyger sig på. In your face, assy. Nej: det här var inte vad du ville. Men det var tyvärr exakt det majoriteten av oss ville uppleva efter att du gjorde det du ville för två och ett halvt år sen.
Vad fan skulle du till Frölunda och göra? Var det verkligen lusten att en dag få glida runt på avenyn och få ryggdunkningar av Kålle & Ada som drev dig under timrååren? Är verkligen sportchef en karriärtjänst som vilken annan?

Småaktigt som fan, men jag ser Nubbys sorti som en seger för någonting. Han blev, mig veterligen, den förste sportchef som värvats. Och sedan sparkats. Efter att ha misslyckats kapitalt och ofattbart rejält på sin nya tjänst. Detta trots att han då, vid överköpandet, allmänt betraktades som den mest kompetenta av sportcheferna i den här ligan.

Du satsade stort Nubben, i alla dess bemärkelser. Vi var många som önskade dig (arbetsmässig) olycka för detta, och det är vi som flinar nu. Det visar måhända vilka små människor vi är, men...inte ens du kan påstå att det inte finns en spegelbild i våra pepsodentrader du vill undvika.
Lev med det.

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Timrå Icon: Ja se vad du gör!!!! Nu blev han lessen.