1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1309661

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
superfalle: Nu är dock sannolikheten för detta lika med 1%. Eva skulle aldrig acceptera en flytt till Ångermaland. Och Härnösand är uteslutet. Inte tror jag heller att hans psyke skulle palla med att åka skyffeltrafik mellan Sundsvall-Övik och tvingas passera E.ON flera ggr/veckan. Det skulle ta emot för mycket i hjärtat även för honom.

Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Jag kan nu korrigera sanningshalten i det här med Timrå kontra Modo. Det finns inte en uns sanning av det hela. Vad Kent Norberg i själva verket svarade på frågan om en återkomst till Timrå eller jobba i Modo: Ja med tanke på att jag förmodligen bränt mina broar inom Timrå IK och all den turbulens som verkligen varit i både Timrå och Modo så är väl sannolikheten större i sådana fall att jag hamnar i Modo varpå han sedan skrattade gott. Det var ett ironiskt svar på en ganska luddigt ställd fråga.

Sedan kan jag även bena ut turerna kring Mika Pyörälä. Timrå LADE ALDRIG NÅGOT BUD på honom. Eftersom de nog insåg att de aldrig skulle kunna matcha budena i en eventuell budgivning. Utan i slutändan stod det mellan FRÖLUNDA och MODO. Modo tänker ni? Skälet är enkelt. Tollefsens fru och Pyöräläs fru är väldigt goda vänner. Så med denna vetskap är jag innerligt tacksam att han hamnade i Frölunda.

Sedan finns det en sak till. Men detta tar jag brevledes för intresserade.

Over and out.

Redigerad kommentar


Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Uno Gordon: Vilket hjärta då? Frölundahjärtat eller? Alnöhjärtat kanske?

Nä, rekommendera honom till ett uppdrag i Njurunda SK, Ånge eller Kovland så kan han kanske fostra fram nya stjärnor till fromma för Medelpadshockeyn, det vore nåt det. Förresten, han är ju så duktig så han kan nog arbeta åt alla tre samtidigt. Då slipper han ju pendla förbi E.On, dagligen i allafall. Han lär väl få gå ner i lön men det får han ta som en man.
Med tre arbetsgivare kanske han kan få ihop till en skälig lön ändå. Sen kan väl Medelpads Hockeyförbund skjuta till en slant också, då kanske det kan bli ganska bra.
Tänk efter, idén kanske inte är så dum ändå.
Skola fram talanger från olika lag runt om i distriktet som via spel ett par-tre säsonger i Timrå IK exporteras till Nordamerika. Då kan ju Nubben kanske dra in en och annan slant som agent också.