1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1309749

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Bragd-Birger:

Uppenbarligen så känner du dig lika träffad. Jag tycker bara att det pågår en hetsjakt på Nubben här inne som börjar bli lite smått obehaglig bara, och den har den mexikanske burgaren som du kallar honom gått i bräschen för.




Själv står jag nog någonstans mittemellan de två läger du målar upp, jag kan villigt erkänna att det har varit lite mysigt att se Frölunda gå kräftgång, men det beror nog allra mest på det allmänna storhetsvansinnet som genomsyrar den föreningen. Men att älta honom nu när han inte längre tillhör Frölunda blir bara löjligt.



Tror du det? Jag tror snarare att det beror på att Nubben när han fick större tillgångar att röra sig med förblindades och drogs in i Frölundas storhetsvansinne. När han sedan insåg att han fick allt han pekade på (Förutom MPS då om det nu ligger någon sanning i den historien.) så blev det bara ännu värre och han tappade då den fingertoppskänsla som han hade tvingats använda i Timrå när han hade betydligt mindre medel att röra sig med, vilket väl var anledningen till att Frölunda värvade honom från första början.

Jag kan bli fruktansvärt förbannad jag också så det säger jag inget om, men långsint det är jag inte. Så jag skulle gärna se Nubben tillbaka som SC även om jag tycker att Linkan har gjort ett godkänt jobb så här långt, godkänt men inte mer.



Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Simmalugnt: Träffad och träffad, jag läser väl och reagerar precis lika mycket som du eller någon annan.
Och du är lika biased som jag i den här frågan. Du gillar Nubben och tycker inte att han gjort något fel, och att det inte är märkligt att en sportchef först skriver på för en annan klubb, sitter kvar och förhandlar om nya kontrakt, blir 'avslöjad' i media, lämnar omedelbart och fortsätter därefter kontraktsskrivningen med den gamla klubbens förstacenter fast nu i sin nya klubb. Och följer upp detta med att, säsong efter säsong, värva/rycka/locka spelare från sin gamla klubb. Herregud, det är ju bara ett jobb! Inte märkvärdigare än när en spelare byter klubb!

Jag tycker inte så. Vissa övergångar och ageranden skär rätt in i mitt timråhjärta. Nubben faller in i den kategorin. Därför får han skit från min slev. Och jag tror inte att han är direkt förvånad över slikt. Lika lite som Jonas Junland står som en fågelholk när han möts av massivt buande när han glider in i Cloetta Center.