1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580477 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1309762

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Simmalugnt: Träffad och träffad, jag läser väl och reagerar precis lika mycket som du eller någon annan.
Och du är lika biased som jag i den här frågan. Du gillar Nubben och tycker inte att han gjort något fel, och att det inte är märkligt att en sportchef först skriver på för en annan klubb, sitter kvar och förhandlar om nya kontrakt, blir 'avslöjad' i media, lämnar omedelbart och fortsätter därefter kontraktsskrivningen med den gamla klubbens förstacenter fast nu i sin nya klubb. Och följer upp detta med att, säsong efter säsong, värva/rycka/locka spelare från sin gamla klubb. Herregud, det är ju bara ett jobb! Inte märkvärdigare än när en spelare byter klubb!

Jag tycker inte så. Vissa övergångar och ageranden skär rätt in i mitt timråhjärta. Nubben faller in i den kategorin. Därför får han skit från min slev. Och jag tror inte att han är direkt förvånad över slikt. Lika lite som Jonas Junland står som en fågelholk när han möts av massivt buande när han glider in i Cloetta Center.

Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Bragd-Birger: Vad har du för konkret bevisning för att Kent Norberg signat ett kontrakt med Frölunda före den 16 december -07? Kan du lägga fram den bevisföringen så skall jag täppa igen truten och ge både dig och El Maco upprättelse, Men aldrig innan dess!

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Bragd-Birger:

Du är uppenbarligen någon slags übermensch då du tror dig kunna se in i mitt huvud.

Gillar och gillar, jag är snarare likgiltig. Jag har annat att oroa mig för än Nubben.

Jag har aldrig skrivit att han inte har gjort något fel. Det jag HAR skrivit är att ja jag kände precis som du från början. Men jag har med tiden blivit mer benägen att tro att det finns fler än en bov i dramat. Men jag vet inte. Det är mina egna spekulationer. Men här inne så är saker och ting ofast svart eller vitt.
Ja hela historien stinker, men jag har svårt att se att Nubben är ensamt ansvarig för det.

Och jag ställer samma fråga till dig som jag har gjort till El Maco, har inte spelare en egen fri vilja att välja var de vill spela?

Det är ju Nubbens uppgift att bygga bästa möjliga lag av det som finns tillgängligt på marknaden oavsett om arbetsgivaren heter Timrå IK eller Frölunda eller Brunflo.

Sedan tror jag också att det i många supportrars ögon är lättare att kasta all skit på Nubben som är borta ur föreningen än att vända blicken mot den egna ledningen.

Utvecklingen har gått nedåt sedan Nubben och de han som du anser tog med sig försvann, är det hans fel eller är det personerna som finns kvar som bör beskyllas? Det tycker jag är en fråga det är dags att ställa sig.

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Bragd-Birger: Mysribba! Den var ny för mig =)

Många gör det lätt för sig genom att skylla på TJ. Om Nubben ens hade en gnutta Timråhjärta och respekt för supportrarna så hade han gett fan i Hahl.