1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1312799

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2010-11-27
The Palm:

Det kan rimligtvis inte bara vara vi som håller på så här. Handlar nog mest om att man (vi) inte har samma koll på andra lag och deras trupper. För min del känns det förresten helt okej att Björne nu kör vidare.

Kanske lika bra att vi får chansen till en utvärdering i januari. Ingen idé att köra vidare med dessa nyförvärv om de visar sig vara kassa. Desto värre om det nu skulle vara på det viset. Vad har vi då att välja på?

Du ska vara förbannat glad om du nu inte bryr dig om fotboll och Giffarna. Där kan man snacka om mörker och jävel. Inte mycket till livlinor där inte. Brutala säsongsavslutningar den ena efter den andra. Åkeby, jaji...

Timrå IK pallar nog med en eventuell kvalserie. Lag som Växjö, Örebro och Leksand framkallar knappast någon skrämselhicka. Vi kör över dessa lag sett till en tio omgångars serie. Fem extra hemmamatcher = mer intäkter.

Hockey är en glidarsport!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2010-11-27
DJ Hemp: Hata giffarna tur att inte skiten gick upp och tar sponsor peng av TIMRÅ
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2010-11-27
DJ Hemp: Dessvärre engagerar Giffarnas öde mig också. Snacka om att man suckat fram rejäla lågtryck under denna säsong.
Som jag ser på "lagbygget" så tror jag faktiskt att laget skulle ha det jobbigt i kvalserien, men däremot klara sig riktigt bra i ett slutspel. Jag tycker det känns som om vi har spelare för "de stora matcherna", men då omgång 24 i grundserien infinner sig så finns tankarna på annat håll (iofs kanske tankarna kretsar kring hur fort man kan ta sig av isen och sätta sig på närmaste toalett just nu). Till skillnade från GIF så har Timrå rätt tränare iallafall. Där viker jag inte en tum. Jag viker inte heller i min åsikt när det gäller Åkeby och hans ambition att göra en tveksam produkt till en ointressant dito. Känns spännande när GIF ställer upp med en anfallarna mot Barcelona-klonen Väsby..
On-topic;
Spela ihop de forwards-uppställningar vi skall ha. Tvätta händerna med handsprit vid varje toalettbesök och ge fan i kindpussar och kramar i en månad framöver. Och håll näsna över det där förbannade strecket som Modo och Frölunda har inmutat. Då blir det SM - guld. I år igen.
Kommentera